ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ : «Μαυραετός» και ο Στόϊκος

 

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
 
«Μαυραετός» και ο Στόϊκος

 

Με γρήγορες και συντονισμένες ενέργειες και με θετική εισήγηση από τον Ανδρέα Παντζιαρά, ολοκληρώνει σιγά – σιγά τις ανανεώσεις συνεργασίες με παίκτες που ανήκαν την περασμένη αγωνιστική περίοδο η διοικούσα επιτροπή της Δόξας Δράμας. Έτσι «Μαυαραετός» παραμένει και για τα επόμενα δύο χρόνια ο Σάκης Στόϊκος, ο οποίος έδωσε πολλές λύσεις στην ομάδα στο πρωτάθλημα που έληξε. Ήρθε στην Δόξα στις μεταγραφές του Γενάρη την περίοδο 12-13 και από τότε συνεχίζει για τέταρτη αγωνιστική περίοδο με την φανέλα της Δόξας. Η περίπτωση του Σάκη Στόικου είναι η κλασική ενός παίκτη που έρχεται από μια ομάδα μικρότερης κατηγορίας και με υπομονή και πολύ δουλειά καθιερώνεται και φτάνει να φοράει το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

– Στο μεταξύ στις επόμενες μέρες αναμένεται να κλείσουν θετικά ή αρνητικά και οι περιπτώσεις όσων παικτών έχουν απομείνει με στόχο να ξεκαθαρίσει η συνέχιση της παραμονής τους στο δυναμικό της Δόξας.

 

Έτοιμη η σύνθεση της νέας διοικούσας επιτροπής

 

Συμβούλιο είχαν το βράδυ της Δευτέρας στα γραφεία του συλλόγου τα μέλη που θα απαρτίζουν τη σύνθεση της νέας διοικούσας επιτροπής του ποδοσφαιρικού τμήματος της Δόξας. Με τα υπάρχοντα δεδομένα, από τα δεκαπέντε μέλη τα δέκα θα προέρχονται από την νέα διοίκηση της ερασιτεχνικής, τέσσερα ακόμη ήταν μόνο στο προηγούμενο σχήμα της διοικούσας και δεν έχουν μπει στην ερασιτεχνική ενώ υπάρχει και ένα νέο πρόσωπο που ωστόσο δεν θα είναι το μοναδικό αφού η σύνθεση αυτή θα είναι η αρχική και στην συνέχεια θα συμπληρωθεί με περισσότερα νέα μέλη, όταν ολοκληρωθούν οι διοικητικές ζυμώσεις που είναι σε εξέλιξη.

Τα πρώτα δεκαπέντε ονόματα θα ανακοινωθούν μετά το συμβούλιο της Τετάρτης όπου θα ανακοινωθεί επίσημα η σύνθεση της νέας διοικούσας επιτροπής. Πρώτος στόχος της νέας επιτροπής είναι η εξασφάλιση χρημάτων ώστε να καλυφθούν οι μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας καθώς και τα έξοδα της προετοιμασίας.

 

 

.