ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Μοναδικός στόχος πλέον η νίκη

 

 

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Μοναδικός στόχος πλέον η νίκη

 

Με μοναδικό στόχο την επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα, υποδέχεται το απόγευμα της Κυριακής (3 μ.μ.) η Δόξα Δράμας την νεοφώτιστη αλλά πάντα ισχυρή ομάδα του Εορδαϊκού, με τους δύο αντιπάλους να προέρχονται από στραβοπατήματα που τους απομάκρυναν από την κορυφή της βαθμολογίας του 1ου ομίλου της Γ Εθνικής κατηγορίας.

Οι «Μαυραετοί» ολοκλήρωσαν την προετοιμασίας τους το απόγευμα της Κυριακής, έχοντας τις γνωστές απουσίες, αλλά με τον Ανδρέα Παντζιαρά να δείχνει ότι υπολογίζει σ’ όλους τους παίκτες που έχει στην διάθεσή. Αυτό όμως που  χρειάζεται η ομάδα είναι η μεγαλύτερη στήριξη των φιλάθλων κύρια μέσα στην έδρα της και πλέον δεν υπάρχει καμία δικαιολογία να μην το κάνει πράξη.

 

Πρωτοβουλία στήριξης του Νίκου Κυζερίδη πήρε ο Ανδρέας Παντζιαράς

 

Ο Νίκος Κυζερίδης έβγαλε «κραυγή αγωνίας» προχθές για τα χρήματα που του οφείλει η πολιτεία και τα οποία τα χρειάζεται για να συνεχίσει τον «αγώνα» του για την ζωή.

Εξαιρετική πρωτοβουλία στήριξης του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, πήρε ο Ανδρέας Παντζιαράς, ο οποίος μαζί με τους ποδοσφαιριστές της Δόξας Δράμας αποφάσισαν να μαζέψουν χρήματα με σκοπό να βοηθήσουν τον Κυζερίδη.

Όπως αποκάλυψε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, η πολιτική ηγεσία είχε υποσχεθεί ότι θα καταβληθούν τα χρήματα στους ποδοσφαιριστές, πράγμα που ποτέ δεν συνέβη. Αυτό ζητάει να γίνει από την τωρινή αθλητική ηγεσία.