ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ : Νέα διοίκηση, νέα εποχή

doxa

 

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
 
Νέα διοίκηση, νέα εποχή

 

Στην διοικητική επανεκκίνηση της ερασιτεχνικής Δόξας, στοχεύει το νέο διοικητικό σχήμα που από αύριο θα αναλάβει τα ηνία του συλλόγου. Η τακτική γενική συνέλευση που έγινε στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ωδείου Δράμας ουσιαστικά είχε καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα.

Σύλλογος δυνατός και με προοπτική είναι αυτός που στηρίζεται στον κόσμο του και αντλεί την δύναμη του μέσα από την δύναμη του πλήθους  των δικών του φιλάθλων. Στην Δράμα οι γεμάτες κόσμο συνελεύσεις κοντεύουν να γίνουν μια μακρινή εικόνα ενώ δεν είναι. Απλώς οι τελευταίοι διοικητικοί σχηματισμοί είχαν διαφορετικές  προτεραιότητες αφήνοντας μακριά την προσέγγιση του κόσμου. Αυτή η αδιαφορία και οι …άλλες προτεραιότητες έφεραν την εικόνα των συνελεύσεων με 30-40 άτομα όπου σε …οικογενειακό περιβάλλον εκλέγονταν       διοικητικά σχήματα.

Για όλα αυτά όμως το καλύτερο φάρμακο δεν είναι άλλο από το … «τέλος εποχής».

Η φετινή χρονιά έδωσε πολύ καλά δείγματα γραφής σε ότι αφορά τις διοικητικές δυνατότητες αυτών που μπήκαν μπροστά και επάνδρωσαν την διοικούσα επιτροπή. Το νέο σχήμα για την ερασιτεχνική έχει ολοκληρωθεί και απαρτίζεται από ένδεκα δηλωμένους «Δοξαίους» τόσο μέσα στον αθλητικό όσο και στον κοινωνικό και οικονομικό ιστό της Δράμας. Επικεφαλής του νέου σχήματος προαλείφεται να είναι ο Ηλίας Χατζηελευθερίου του οποίου η ταυτότητα είναι γνωστή και αδιαπραγμάτευτη για την ποιότητα της. Από τον προηγούμενο σχηματισμό παραμένουν και μάλιστα στην λίστα των αναπληρωματικών μόνο οι Τζήμος και Τσιάρας, ενώ περιλαμβάνονται νέα πρόσωπα χωρίς διοικητική φθορά με δηλωμένη διάθεση να βοηθήσουν και να στηρίξουν την νέα προσπάθεια.

 

Το ψηφοδέλτιο

 

Μετά τις ζυμώσεις των τελευταίων ημερών στο αυριανό ενιαίο ψηφοδέλτιο θα συμπεριλαμβάνονται σαν μέλη της νέας διοίκησης της ερασιτεχνικής Δόξας οι:

Βαράνος Θόδωρος, Βατικιώτης Χρήστος,  Γεωργιάδης Αθανάσιος, Δάντσερας Ιωάννης, Δεβρίκης Δημήτριος, Καρατζάς Αναστάσιος, Πάσχος Αθανάσιος, Πίτσογλου Νικόλαος, Σαρηπαυλίδης Θόδωρος, Χατζηελευθερίου Ηλίας, Ψαράς Χαρίλαος.

Αναπληρωματικά μέλη: Αζάς Αναστάσιος, Γενημάκης Ιορδάνης, Τζήμος Μιλτιάδης, Τσιάρας Ευάγγελος, Χατζηκυριακίδης Αναστάσιος.

Ελεγκτική επιτροπή: Αργυριάδης Κωνσταντίνος, Παυλίδης Αριστείδης, Σαμαράς Ευστάθιος.

Αναπληρωματικά μέλη: Αλεξιάδης Ιωάννης,  Σαρηπαυλίδης Δημήτριος.