ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: «Ουδέποτε δεχθήκαμε κρούση από τον Άρη…»

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: «Ουδέποτε δεχθήκαμε κρούση από τον Άρη…»

 

Για… παρερμηνεία των δηλώσεων του προέδρου της Δόξα Δράμας, Ηλία Χατζηελευθερίου τόσο στο Αθλητικό Metropolis Σερρών 97,2 (τις οποίες δημοσιεύσαμε την Πέμπτη (14/5)), όσο και της Θεσσαλονίκης 95,5 κάνει λόγω η ανακοίνωση που εξέδωσαν την Παρασκευή (15/5) οι «μαυραετοί» ενόψει του αγώνα με τον Πανσερραϊκό. Αναλυτικά:

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εστάλει και δημοσιεύθηκε στο pressaris.gr:

«Δράμα 15/05/2015

H Διοίκηση του ΓΣ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ κατανοώντας τη κρισιμότητα του κυριακάτικου αγώνα μεταξύ της Ομάδος μας και του Πανσεραικού,του οποίου το αποτέλεσμα ίσως κρίνει τον πρωταθλητή της Γ΄ Εθνικής του 1ου Ομίλου, κράτησε όλη την εβδομάδα χαμηλούς τόνους για την αποφυγή παρεξηγήσεων.

Με έκπληξη μας όμως, διαβάσαμε σε μερίδα ηλεκτρονικού τύπου παρερμηνευμένες δηλώσεις του Προέδρου μας Ηλία Χατζηελευθερίου για τυχόν επίσημες ή ανεπίσημες κρούσεις από οποιαδήποτε ενδιαφερόμενη ομάδα.

Δηλώνουμε ότι ουδέποτε έχουμε δεχτεί ανεπίσημη ή επίσημη κρούση παρά μόνο τις γνωστές καφενειακές συζητήσεις που γίνονται παραμονές τέτοιων αγώνων στην Ελλάδα.

Όσοι έχουν στόχο και σκοπό να πλήξουν το ήθος,το κύρος,την αξιοπιστεία και αξιοπρέπεια της Ομάδας, δε θα τα καταφέρουν.Η ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ θα αγωνιστεί όπως και τα προηγούμενα 29 παιχνίδια με στόχο τη Νίκη αδιαφορώντας για το ποιος θα είναι ο πρωταθλητής του ομίλου μας.

Για το δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Χατζηελευθερίου Ηλίας»

 

 

Σύμφωνα μα τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας ο κ. Χατζηελέυθερίου εμφανίστηκε να δηλώνει τα παρακάτω:

 

Xατζηελευθερίου: «Μας… ενόχλησαν για το ματς της Κυριακής»

 

Ο πρόεδρος της Δόξας Δράμας Ηλίας Χατζηελευθερίου μίλησε στο Αθλητικό Metropolis Σερρών για το ματς της Κυριακής επισημαίνοντας ότι ενοχλήθηκε από τρίτους για το ματς με τον Πανσερραϊκό, αλλά τόνισε ότι η Δόξα παίζει για τον εαυτό της. Αναλυτικά:

«Οι συνθήκες είναι τέτοιες που δυστυχώς για μας θα πρέπει να παίξουμε τον ρόλο του ρυθμιστή. Εμείς παίζουμε μόνο για τη… Δόξα τόσο καιρό και το ίδιο θα κάνουμε και τώρα. Δεν πρόκειται να παίξουμε για κανέναν άλλον παρά μόνο για την αξιοπρέπειά μας. Αυτά που ακούγονται όμως κατά καιρούς είναι… κωμικά πράγματα, δηλαδή μπορούμε εμείς να πούμε τους παίκτες μας καθίστε και χάστε; Δεν μπορούμε όμως να βοηθήσουμε ούτε τη μία πλευρά ούτε την άλλη».

Για το που θα κριθεί το ματς της Κυριακής:

«Το θέμα είναι κατά ποσό θα μπορέσουν να αποδώσουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους οι παίκτες του Πανσερραϊκού».

Για το αν έχει… ενοχληθεί ο ίδιος από τρίτους για το ματς της Κυριακής:

«Φυσικά και έχουμε ενοχληθεί και αυτό είναι αναμενόμενο. Όπως και κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος υπήρχαν 5-6 ομάδες που ζήτησαν να τις βοηθήσουμε».

Για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής:

«Πιστεύω ότι ο Πανσερραϊκός είναι η πιο σταθερή ομάδα από τις τρεις που είχαν στόχο την άνοδο και δίκαια είναι πρώτο».