ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ : Πρεμιέρα στο 2016 με Πανδραμαϊκό

 

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
 
Πρεμιέρα στο 2016 με Πανδραμαϊκό

 

Η επιστροφή στην αγωνιστική δράση για την Δόξα Δράμας, αρχίζει το απόγευμα της Κυριακής με την διεξαγωγή φιλικού αγώνα κόντρα στον Πανδραμαϊκό, στο γήπεδο του Μυλοπόταμου και με ώρα έναρξης 3 μ.μ.

Ο Ανδρέας Παντζιαράς θα έχει την δυνατότητα να διαπιστώσει σε ποια κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες του μετά τις εορταστικές διακοπές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ενώ αναμένεται να δει και υπό δοκιμή τριών Βούλγαρων παικτών για τους οποίους υπάρχει ενδιαφέρον για να ενταχθούν στο δυναμικό της ομάδας, με έναν απ’ αυτούς, έχοντας βέβαια υπό όψη και το κόστος αυτής της μεταγραφής.

Όπως ήδη έχει γίνει γνωστό, από την Τετάρτη αποτελούν παρελθόν από την ομάδα έξη παίκτες μετά και από εισήγηση της τεχνικής ηγεσίας. Έτσι τη νέα τους ομάδα θα ψάξουν να βρουν οι Σάββας Κυριακίδης, Αντώνης Χαριτίδης, Γιάννης Περσίδης, Νίκος Τουνγκελίδης, Δήμος Τσιάρας, Θανάσης Κυσσίδης (στον Εθνικό Αστέρα Καλλιφύτου). Επίσης προηγήθηκε η αποχώρηση του Νίκου Γκαϊδατζή, που επέστρεψε στην ομάδα που αγωνίστηκε πέρσι, τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Σ’ ότι αφορά την ενίσχυση του ρόστερ απομένουν τα διαδικαστικά με τον Ατρόμητο Περιστερίου για να μετακομίσει στην Δράμα ο Δημήτρης Κονταξής μέχρι την λήξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου.