ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ «Σέντρα στις 21 Οκτωβρίου»

 

 Η Δόξα Δράμας δικαιούται ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να προετοιμαστεί  δήλωσε στο   o Νίκος Ιωσηφίδης

Την ώρα που αρκετές ομάδες της Football League εκφράζουν την αγωνία τους προκειμένου να ξεκινήσει το Πρωτάθλημα, ει δυνατόν, ακόμη και στις 7-8 Οκτωβρίου, στη Δόξα Δράμας κρατούν, εύλογα, εντελώς διαφορετική στάση. Έχοντας συμπληρώσει μόλις δύο εβδομάδες από την ημέρα που τους γνωστοποιήθηκε η άνοδος στη Football League, οι Δραμινοί εκτιμούν πως δικαιούνται ένα εύλογο χρονικό διάστημα προκειμένου να προετοιμαστούν για τη συμμετοχή τους στο Πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας.

Μάλιστα, η Δόξα Δράμας αναμένεται να θέσει το συγκεκριμένο ζήτημα στο διοικητικό συμβούλιο της Football League την ερχόμενη Πέμπτη και, όπως τόνισε ο γενικός διευθυντής Νίκος Ιωσηφίδης στο Metrosport.gr θέση των «μαυραετών» είναι πως το Πρωτάθλημα πρέπει να ξεκινήσει στις 21 Οκτωβρίου.

«Δεν είναι ευθύνη ούτε της Δόξας Δράμας, ούτε του Καραϊσκάκη η καθυστέρηση στην επικύρωση της ανόδου στη Football League. Πρέπει να μας δοθεί ένα εύλογο χρονικό διάστημα. Δε σημαίνει ότι επειδή κάναμε κάποιες μεταγραφές ότι η ομάδα είναι έτοιμη. Υπάρχει και το θέμα της σύστασης ΠΑΕ σε εκκρεμότητα. Θεωρώ ότι η 21η Οκτωβρίου είναι μια καλή ημερομηνία, με δεδομένο ότι δεν έχει δοθεί λύση στο χορηγικό κομμάτι του Πρωταθλήματος. Πρέπει να διασφαλιστούν ίσοι όροι, αν θέλουμε να μιλάμε για ένα ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα. Οι υπόλοιπες ομάδες, εδώ που φτάσαμε, δεν επιβαρύνονται αν καθυστερήσει άλλες 15 μέρες ακόμη η σέντρα», τόνισε συγκεκριμένα ο Νίκος Ιωσηφίδης.

«Παίκτες ηγέτες»

Αναφορικά με τη μεταγραφική ενίσχυση της Δόξας, ο Νίκος Ιωσηφίδης εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος, αφού οι παίκτες που αποκτήθηκαν βρίσκονταν εξαρχής στη μεταγραφική λίστα της Δόξας.

«Ήμασταν σε επαφές μαζί τους από το καλοκαίρι και μόλις εξασφαλίστηκε η άνοδος προχωρήσαμε τις συμφωνίες. Είναι όλοι τους παίκτες με μακρά παρουσία στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και παίκτες ηγέτες. Είναι χαρακτηριστικό πως τέσσερις εξ αυτών, οι Γκότοβος, Ριζογιάννης, Γουνδουλάκης, Πετρόπουλος ήταν αρχηγοί στις ομάδες τους. Βασιζόμαστε πολύ στην εμπειρία τους. Ο καθένας εξ αυτών θα είναι προπονητής μέσα στο γήπεδο. Στοχευμένα αποκτήσαμε τέτοιους ποδοσφαιριστές. Θα βοηθήσουν πολύ στο μοντάρισμα της ομάδας», δήλωσε ο Νίκος Ιωσηφίδης. Αναφορικά με το ζήτημα του αμυντικού μέσου, τα πράγματα δυσκολεύουν με δεδομένο πως ο Μαχαίρας οδεύει προς Ισπανία και, πλέον, η αναζήτηση ξεκινά από την αρχή. «Αν δεν βρεθεί κάτι αξιόλογο τώρα, θα πάρουμε τον Ιανουάριο», σημείωσε ο γενικός διευθυντής της Δόξας.

Χωρίς τους νέους στη Βέροια
Σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά, πλην των οκτώ νεομεταγραφέντων, οι οποίοι ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα για να φτάσουν το επίπεδο των υπολοίπων, οι υπόλοιποι είχαν ρεπό. Μάλιστα, όλα τα τελευταία αποκτήματα δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν στο φιλικό με τη Βέροια. Προς Κυριακή 8 Οκτωβρίου οδεύει το φιλικό με τον Άρη, αν μέχρι τότε δεν προκύψουν εξελίξεις αναφορικά με τη σέντρα του νέου Πρωταθλήματος που ανατρέψουν τα σχέδια των δύο ομάδων.

 

 ΠΗΓΗ Metrosport.gr