ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ : Στην πρώτη ομάδα ο Σταύρος Μίτρε

 

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

 

Στην πρώτη ομάδα ο  Σταύρος Μίτρε

 

Η σημερινή μέρα, είναι ημέρα ιδιαίτερης χαράς για την οικογένεια του Π.Σ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ ΔΟΞΑ. Είναι ημέρα που θα θυμόμαστε για πολύ καιρό ίσως και για πάντα, αφού οριστικοποιήθηκε η προώθηση του αρχηγού του ΚΑΣΤΡΙΝΟΥ και φυσικού ηγέτη, του Σταύρου Μίτρε στην πρώτη ομάδα, την αγαπημένη μας ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ.

Για μας που ζήσαμε από κοντά τον Σταύρο, αισθανόμαστε περηφάνια και δικαίωση. Πρώτον για τις επίπονες και μακροχρόνιες προσπάθειες αυτού του παιδιού που από τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα έως και σήμερα δεν φόρεσε άλλη φανέλα εκτός της ΔΟΞΑΣ και δεύτερον γιατί ο σύλλογος μας μετά τον Άγγελο Μπόσκο τον τερματοφύλακα που έκλεισε ως βασικός την περσινή σεζόν για την ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ, καταφέρνει μέσα σε λιγότερο από έναν χρόνο να ανεβάσει και δεύτερο αθλητή του στην πρώτη ομάδα.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με την μεγαλειώδη και παλικαρίσια άνοδο στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ ΔΡΆΜΑΣ μετά από σχεδόν 10 χρόνια, επιβεβαιώνουν με τον πλέον πειστικό τρόπο την πολύ σοβαρή δουλειά που γίνεται από όλους στο σωματείο μας.

Το γεγονός αυτό, μας γεμίζει με ακόμα περισσότερη αυτοπεποίθηση, ώστε να συνεχίσουμε πιο δυναμικά με αποκλειστικό στόχο και σκοπό, που δεν είναι άλλος, από την προώθηση όσων περισσότερων αθλητών μας γίνεται στην πρώτη ομάδα της καρδιάς μας την ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ή και ακόμα ψηλότερα.

 

Παραμένουν στο ρόστερ Γαϊδαρτζής και Ρεβυθόπουλος

 

Ο πρώτος σκόρερ της δραμινής ομάδας συμφώνησε και θα συνεχίσει να φοράει την ασπρόμαυρη φανέλα με τον «μαυραετό» στο στήθος και στο νέο πρωτάθλημα καθώς συμφώνησε στην πρόταση που του έγινε και το θέμα του έκλεισε κυριολεκτικά με συνοπτικές διαδικασίες.

Μια τυπική επιβεβαίωση, που αναμένεται στο ξεκίνημα της επόμενης εβδομάδας, υπολείπεται για τον Χρυσόστομο Ρεβυθόπουλο προκειμένου να κλείσει και η δική του περίπτωση. Η πρόταση που του έγινε σήμερα ήταν πολύ καλή και σίγουρα πιο συμφέρουσα από τις κρούσεις που του έγιναν. Η παρουσία του στην άκρη της αμυντικής διάταξης ήταν αναμφισβήτητα πολύ καλή και ο Κώστας Βασιλακάκης δεν είχε κανένα λόγο να μην συναινέσει στην παραμονή του νεαρού και ταλαντούχου αμυντικού.