Δόξα Δράμας ….έγκριση…. παρηγοριάς για…..Σούπερ

 

Δεν πήραν άδεια Αιγινιακός, Απόλλων Λάρισας και Σπάρτη

 

Τρίκαλα και Δόξα Δράμας πήραν από την ΕΠΟ έγκριση…. παρηγοριάς για συμμετοχή στη Σούπερ Λίγκα

Μπλεξίματα για τρεις… Το Σάββατο (4/8) η ΕΠΟ γνωστοποίησε ότι ο Αιγινιακός, ο Απόλλων Λάρισας και η Σπάρτη δεν πήραν σε πρώτο βαθμό την άδεια συμμετοχής για το προσεχές πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Οι εν λόγω ομάδες, πάντως, έχουν δικαίωμα έφεσης εντός τριών ημερολογιακών ημερών από την κοινοποίηση της απόφασης, την ίδια στιγμή που τα Τρίκαλα και η Δόξα Δράμας πήραν το «οκ» από την αρμόδια επιτροπή αδειοδότησης για συμμετοχή στη Σούπερ Λίγκα, έγκριση βέβαια που είναι της… παρηγοριάς, αφού ούτως ή άλλως θα παίξουν ξανά στη Β’ Εθνική.

Οι υπόλοιπες ομάδες της δεύτερης τη τάξει επαγγελματικής κατηγορίας, που ήταν παρούσες και στην περσινή σεζόν, «καθάρισαν» και στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά τη συνεδρίασή του, εξέτασε όλους τους φακέλους των ΠΑΕ της B’ Εθνικής Κατηγορίας (Football League) και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Χορηγεί άδεια Super League στις ΠΑΕ:

ΟΦΗ, ΤΡΙΚΑΛΑ και ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ.

Χορηγεί άδεια Football League στις ΠΑΕ:

ΑΡΗΣ, ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ, ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ, ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ και ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ.

Δεν χορηγεί άδεια Football League στις ΠΑΕ:

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, ΣΠΑΡΤΗ, ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ και ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ.

Κατά των ανωτέρω αποφάσεων μπορεί να ασκηθεί έφεση εντός προθεσμίας τριών ημερολογιακών ημερών από την κοινοποίησή τους».

a-sports