Δόξα Δράμας: Πρώτο τεστ την Παρασκευή με Πανθρακικό

 

 

Δόξα Δράμας: Πρώτο τεστ την Παρασκευή με Πανθρακικό

 

Ένα πρώτο δείγμα γραφής της δουλειάς που γίνεται από τον προπονητή και τους παίκτες της ομάδας μας, όλο αυτό το διάστημα των δύο εβδομάδων, θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν οι φίλοι των «Μαυαραετών» την Παρασκευή 31-7-15 και ώρα 18:45 στο γήπεδο Δόξας.

Αντίπαλος ο ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ της Super League που πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στον Βώλακα Δράμας και ο οποίος πριν μερικές μέρες σε φιλική αναμέτρηση με την Καβάλα (ΑΟΚ) επικράτησε με το επιβλητικό 4-0.

Να θυμίσουμε ότι μεταξύ άλλων στο ρόστερ της ομάδας της Κομοτηνής συμπεριλαμβάνονται οι «Δραμινοί» Μουδούρογλου Σάββας και ο Μαρκόπουλος Κώστας καθώς και οι γνωστοί για την πορεία τους στο πρωτάθλημα της S.L Χαβίτο , Ιγκορ, Ντιγκινί, Μελλίσης,  Τζάνης,Ηλιάδης κοκ.

Η γενική είσοδος για όσους θελήσουν να παρακολουθήσου την ομάδα στο πρώτο της δυνατό τεστ είναι 5,00 €.

 

Ξεκινά την προετοιμασία της και η Δόξα Αντώνης Καστρινός

 

Μετά την έναρξη της προετοιμασίας της μεγάλης ομάδας της Δόξας, σειρά

παίρνει η Δόξα Αντώνης Καστρινός.Οι αλλαγές στο σύλλογο έχουν ήδη ξεκινήσει με

το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που εξελέγη.

Η διοίκηση του Π.Σ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ ΔΟΞΑ ανακοινώνει ότι την Παρασκευή 31-7-15  και ώρα 18:00 ξεκινάει η προετοιμασία της ομάδας για την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν. Μια μέρα πριν, δηλαδή την Πέμπτη 30-7-15 ,θα προηγηθούν εργομετρικές εξετάσεις των αθλητών και παράδοση σε αυτούς πακέτου ιματισμού και αθλητικού υλικού της ιταλικής εταιρείας GIVOVA που θα ντύνει φέτος την ομάδα μας.

Επίσης καλούμε όλους τους Δοξαίους να στηρίξουν φέτος την νέα τολμηρή για την εποχή προσπάθεια μας κατανοώντας την σημασία για την δημιουργία ενός ισχυρού ΚΑΣΤΡΙΝΟΥ.

Τέλος ενημερώνουμε τους φίλους της ομάδας ότι τα εισιτήρια διαρκείας του συλλόγου έχουν κυκλοφορήσει και η αξία τους ανέρχεται στα 20,00 €.