Δόξα Δράμας: Συνάντηση με Δήμαρχο Δράμας και Πρόεδρο ΔΕΚΠΟΤΑ.

 

 

Δόξα Δράμας: Συνάντηση με Δήμαρχο Δράμας και Πρόεδρο ΔΕΚΠΟΤΑ.

 

Τετραμελής επιτροπή του Γ.Σ. ΔΟΞΑ συναντήθηκε σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο Δράμας με τον Δήμαρχο Δράμας κ. Χριστόδουλο Μαμσάκο και τον Πρόεδρο της ΔΕΚΠΟΤA κ. Αναστάσιο Χατζηκυριακίδη.

Σε μια συζήτηση εφ όλης της ύλης ο Δήμαρχος ενημερώθηκε αρχικά για τα προβλήματα που ταλανίζουν τα τελευταία χρόνια το σύλλογο με κυριότερο αυτό του γηπέδου και των γηπεδικών εγκαταστάσεων (βοηθητικό, προπονητήριο κτλ.) και δεσμεύτηκε για την άμεση εξεύρεση λύσεων.

Όσον αφορά το βοηθητικό ενημερωθήκαμε ότι ήδη έχει δρομολογηθεί η διαδικασία κατασκευής του, οι εργασίες του οποίου θα ξεκινήσουν στο τέλος Αυγούστου και εντός των επομένων περίπου 2-3 μηνών θα παραδοθεί προς χρήση στον Γ.Σ. ΔΟΞΑ.

Συζητήθηκε επίσης η πιθανότητα παραχώρησης εγκατάστασης που μεσοπρόθεσμα θα μπορούσε να κατασκευαστεί το προπονητήριο της ομάδας.

Η Διοίκηση του ΓΣ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια τον Δήμαρχο Δράμας και τον Δήμο Δράμας καθώς επίσης και τον Πρόεδρο της ΔΕΚΠΟΤΑ που ανταποκρίνονται σε κάθε κάλεσμά μας και για την διάθεση που δείχνουν να προσφέρουν όσο τους το επιτρέπουν οι καιροί και οι συνθήκες στον ιστορικό σύλλογό μας.

 

Έναρξη Προετοιμασίας 2015-16

 

Η Διοικούσα Επιτροπή του Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ανακοινώνει ότι την προσεχή Δευτέρα 20 Ιουλίου στις 18.00 θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας μας. Γι’ αυτό καλούμε όλους τους φιλάθλους της ομάδας μας να παραβρεθούν στηρίζοντας με την παρουσία τους ποδοσφαιριστές και προπονητές για την επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί. Από την πλευρά της Διοικούσας Επιτροπής επισημαίνεται ότι έχουν γίνει, στο μέτρο του δυνατού λόγω των δύσκολων συνθηκών που βιώνει η χώρα μας, όλες οι ενέργειες για την ενίσχυση της ομάδας και για την οικονομική εξυγίανσή της. Όλοι οι φίλαθλοι της Δόξας επιβάλλεται να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή.