Δόξα Δράμας: Τεστ για συμπεράσματα σήμερα με Ηρακλή

 

 

Δόξα Δράμας: Τεστ για συμπεράσματα σήμερα με Ηρακλή

 

Το τρίτο κατά σειρά φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας δίνει σήμερα το απόγευμα ( 20:00  ) στο γήπεδό της η Δόξα Δράμας υποδεχόμενη τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, σ’ ένα σημαντικό αγωνιστικό τεστ γα τον Ανδρέα Παντζιαρά και τους παίκτες που έχει στην διάθεση του και μετά από ένα μήνα σχεδόν προπονήσεων, πολλές απ’ αυτές διπλές.

Είναι αυτονόητο ότι πολλοί θα είναι οι φίλοι των «Μαυραετών» που θα θελήσουν να δουν την ομάδα να αγωνίζεται κόντρα σ’ ένα εκπρόσωπο της Σούπερ Λιγκ και μάλιστα λίγες ημέρες πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων του Ηρακλή στην μεγάλη κατηγορία.

Τέλος θα είναι μία πολύ καλή ευκαιρία και για τους παίκτες να δείξουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο ποιοι θα είναι αυτοί που θα σηκώσουν το βάρος του πρωταθλητισμού στο προσεχές πρωταθλήματος στον 1ο όμιλο της Γ Εθνικής κατηγορίας.

 

Δόξα Δράμας: Κι άλλη προσθήκη με Λ. Χαριτωνίδη

 

Κι άλλη μεταγραφή για την Δόξα που παρά τις δέκα προσθήκες συνεχίζει να βελτιώνει το ρόστερ της.

Έτσι, η Δόξα Δράμας έφτασε σε συμφωνία (απομένουν οι τελευταίες λεπτομέρειες) με έναν ακόμα ποδοσφαιριστή που ανήκε στο έμψυχο δυναμικό της μέχρι τον περασμένο Μάιο.

Ο λόγος για το Λάζαρο Χαριτωνίδη, που από τη θέση του κεντρικού αμυντικού, αναμένεται να βοηθήσει τη Δόξα ακόμα περισσότερο. Με την προσθήκη αυτή, η ομάδα έφτασε τις ένδεκα για την τωρινή μετεγγραφική περίοδο. Να θυμίσουμε σε όλους τους φίλους των «μαυραετών» πως την Κυριακή 9 Αυγούστου στις 8.00 μμ, η Δόξα υποδέχεται σε φιλικό αγώνα τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, ομάδα που φέτος ανέβηκε στη Superleague και πάλι. Όλοι θα πρέπει να είμαστε εκεί δίπλα στην ομάδα.