Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δόξα Πετρούσας – Ακρίτας Κ.Νευροκοπίου 3-2

ΠΕΤΡΟΥΣΑ ΚΑΙ  ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΕΝΟΨΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
Μοίρασαν υποσχέσεις για τη συνέχεια

Σε ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι που έγινε στην Πετρούσα, η Δόξα κέρδισε 3-2 τον Ακρίτα Κάτω Νευροκοπίου. Ήταν ουσιαστικά μια αναμέτρηση πρωταθλήματος και για τις δύο ομάδες της Α΄ κατηγορίας Δράμας και οι φίλαθλοι παρακολούθησαν καλό κατά διαστήματα αγώνα. Οι γηπεδούχοι του Δημήτρη Κυριακίδη μπήκαν δυνατά και είχαν τον έλεγχο και την πρωτοβουλία στο πρώτο 20λεπτο. Οι φιλοξενούμενοι του Στράτου Κονταξή ισορρόπησαν στη συνέχεια και βγήκαν με αξιώσεις μπροστά. Όλα έγιναν στο δεύτερο ημίχρονο, που επεφύλασσε αρκετές συγκινήσεις. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την Πετρούσα ο 29χρονος Γιώργος Γεωργιάδης, που σημείωσε χατ-τρικ. Συμπερασματικά και οι δύο ομάδες έπαισαν πως βρίσκονται σε καλό δρόμο ενόψει του πρωταθλήματος. Η Πετρούσα σίγουρα θα πρωταγωνιστήσει, το Νευροκόπι που επέστρεψε στην Α΄ κατηγορία, έχει τα φόντα για πολύ καλή πορεία. Στο 50΄ ο Χατζηλαζαρίδης ανέτρεψε τον Δροσίδη και στο πέναλτι ευστόχησε ο Γιώργος Γεωργιάδης. Το Νευροκόπι αντέδρασε ξανά, εκμεταλλεύτηκε τα αμυντικά λάθη του αντιπάλου και «γύρισε» το σκορ. Στο 58΄ ο Ιακωβίδης ανέτρεψε τον Μιχαηλίδη, στο πέναλτι ευστόχησε ο Σωκράτης Χατζηλαζαρίδης. Στο 72΄ ο 14χρονος Γιάννης Αμπατζίδης ευστόχησε σε πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, ύστερα από ανατροπή του από τον Ιακωβίδη. Η αντίδραση των γηπεδούχων ήρθε, όμως, άμεσα και έφθασαν στη νίκη. Στο 75΄ ο Γιώργος Γεωργιάδης με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 2-2, στο 91΄ σέντρα του Ασλανίδη και με κεφαλιά ο Γιώργος Γεωργιάδης διαμόρφωσε το 3-2.

Διαιτητής: Καμπάνταης.

ΠΕΤΡΟΥΣΑ: Ιακωβίδης, Κύρτσης, Δημητριάδης, Μητρούσης, Τζάρτζαλος, Αυγητίδης, Άρμεν, Σιδηρόπουλος, Καλλέργης, Μ. Στόικος, Δροσίδης. Έπαιξαν και οι Γεωργιάδης, Αν. Ζεδαμάνης, Πάνος, Ασλανίδης, Σαλονίδης, Σεπαρδάνης, Ουζούνης, Κ. Ζεδαμάνης, Γ. Στόικος, Παλικάρης, Βολακλής.

ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ: Παρθ. Μιχαηλίδης, Κασσός, Μάστος, Τσενεκλίδης, Χατζηλαζαρίδης, Τσακίρης, Σωτηρόπουλος, Γαλόπουλος, Κεσόπουλος, Λάμπρου. Έπαιξαν και οι Αμπατζίδης, Ζάντζας, Κατηρτζίδης, Αλεξίου, Κεσίδης, Μπάτζιος, Τσεπνίδης.