Δ. Ορφανός: “Με την πρώτη ομάδα κόντρα σε Πανσερραϊκό για το καλύτερο”

 

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ
 
Δ. Ορφανός: “Με την πρώτη ομάδα κόντρα σε Πανσερραϊκό για το καλύτερο”

 

Δευτέρα, 04-05-2015 

 Ορφανός:

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, φιλοξενήθηκε ο προπονητής στην ομάδα του Εθνικού Ν. Αγιονερίου, Δημήτρης Ορφανός και μίλησε για το επερχόμενο παιχνίδι της ομάδας του με τον Πανσερραϊκό. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

 

Για την ήττα από τον Βυζάντιο Κοκκινοχώματος:

 

«Εμείς σαν ομάδα καταφέραμε να σωθούμε τέσσερις αγωνιστικές πριν την λήξη της περιόδου. Από εκεί και πέρα έχουμε την δυνατότητα να βάλουμε κάποια παιδιά και αυτά κάναμε στο χθεσινό μας παιχνίδι. Βέβαια, σε καμιά περίπτωση δεν επιτρέπεται να δέχεσαι πέντε γκολ».

 

Για το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό:

 

«Τα παιδιά έχουν μια ευκαιρία την άλλη βδομάδα να τους δει ο κόσμος. Είναι ένα παιχνίδι κρίσιμο και θα δείξουμε ποιοι είμαστε. Θα αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλο σοβαρά, θα παίξουμε για την ιστορία μας και θα παίξει η πρώτη ομάδας μας. Ότι και να γίνει κάποιος θα στεναχωρηθεί όμως εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

 

Για τους Αρειανούς στην ομάδα του Εθνικού Αγιονερίου:

 

«Υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν κρύψει την οπαδική τους ταυτότητα. Έχουμε ανθρώπους που είναι και Αρειανοί».

 

Για την μάχη της ανόδου:

 

«Γνωρίζουμε τους ενδιαφερόμενους και τα αποτελέσματα. Εμείς θα αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι όπως μπορούμε και θα κάνουμε ότι καλύτερο μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

 

Για το γήπεδο του Κιλκίς:

 

«Είναι πολύ καλό γήπεδο, θα παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και όλα τα παιχνίδια τα έχουμε παίξει εκεί εκτός από το πρώτο παιχνίδι με την Καβάλα. Εκεί έχουμε μονάχα δύο ήττες. Ο τάπητας είναι πολύ καλός και είναι από τα καλύτερα γήπεδα στη κατηγορία».