ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ : Νέος προπονητής ο Μπάμπης Χρυσοστομίδης

 

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ
 
Νέος προπονητής ο Μπάμπης Χρυσοστομίδης

 

Μετά τον Βασίλη Τσιομλεκίδη, προπονητής της ομάδας του Έβρου Σουφλίου θα είναι ο Σερραίος Μπάμπης Χρυσοστομίδης, που πριν 20 χρόνια φόρεσε τη φανέλα του Ορέστη Ορεστιάδας.

Την Κυριακή βρέθηκε στο Σουφλί και συμφώνησε με την διοίκηση του Έβρου, αφού υπήρξε ταύτιση απόψεων για τον σχεδιασμό της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής. Μάλιστα συμφωνήθηκε να ξεκινήσει η ομάδα προετοιμασία για τη νέα σεζόν νωρίς, στα μέσα Ιουλίου, αν και οι πολιτικές εξελίξεις στη χώρα ίσως επιφέρει πολλές αλλαγές στο προγραμματισμό των ομάδων ακόμα και στις ανώτερες κατηγορίες.

Ο 44χρονος προπονητής που γεννήθηκε στην Παλαιοκώμη Σερρών και στο παρελθόν έχει περάσει σαν παίχτης τη περίοδο 1994-95 από τον Ορέστη Ορεστιάδας, έχει καθίσει στο πάγκο της Αμφίπολης σαν παίκτης προπονητής, της Ασπίδας Δραβίσκου επίσης σαν παίκτης προπονητής (5 χρόνια), του Βισαλτιακού Νιγρίτας, του Οδυσσέα Αναγέννησης, της Νέας Ζίχνης, του Άνω Μητρουσίου, του Απόλλωνα Παραλιμνίου, του Άρη Ακροποτάμου, του Ορφέα Ελευθερούπολης, και πρόσφατα τεχνικός διευθυντής του Πανσερραϊκού, ενώ εργάστηκε και στις Μικτές της ΕΠΣ Σερρών.

 

 

 

.