ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ : Ένα μήνα χωρίς διοίκηση

 

 

 

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
 
Ένα μήνα χωρίς διοίκηση
 

Συμπληρώνεται πλέον ένας μήνας από την παραίτηση σύσσωμου του ΔΣ του ποδοσφαιρικού Εθνικού και δυστυχώς για το τμήμα που μετά από 20 περίπου χρόνια επέστρεψε στη Γ’ Εθνική δε φαίνεται φως στον ορίζοντα.

Συγκεκριμένα, ένα μήνα μετά την παραίτηση του ΔΣ,  η αναζήτηση νέας διοίκησης και κάποιου επενδυτή συνεχίζεται, αφού δε φαίνεται παρά τις «φήμες» κάποια πρόταση για την επόμενη μέρα του συλλόγου και το μέλλον προμηνύεται δυσοίωνο. Η ομάδα, πρέπει μέχρι τις 30/6 να έχει νέο πρόεδρο και νέα διοίκηση, ενώ και οι παίκτες της ομάδας μη βλέποντας φως, άρχισαν τις συζητήσεις με ενδιαφερόμενες ομάδες, ώστε να συνεχίσουν αλλού την καριέρα τους.

Θυμίζουμε ότι η παραίτηση που έγινε στις 20 Μαΐου, μία ημέρα μετά από ένα Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Εθνικού, οφείλεται στην άδικη κατανομή μεταξύ των τμημάτων της πίτας της επιχορήγησης από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης, ύψους δεκάδων χιλιάδων ευρώ, όπου πάνω από το 70% των χρημάτων πήγε στο τμήμα βόλεϊ, που τυγχάνει επαγγελματικό, γεγονός που προκάλεσε αντιδράσεις από τα υπόλοιπα τμήματα και κυρίως από το ποδοσφαιρικό.

Μάλιστα το ποδοσφαιρικό τμήμα είχε εκδώσει την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Το διοικητικό συμβούλιο του ποδοσφαιρικού τμήματος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, μετά από μια πολύωρη συνεδρίαση, αποφάσισε ομόφωνα να θέσει την παραίτηση όλων των μελών του, στη διάθεση του κεντρικού συλλόγου του ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ. Έτσι πιστεύουμε πως θα δοθεί ο απαραίτητος χρόνος στους ενδιαφερόμενους, που θα θελήσουν να αναλάβουν την διοίκηση του τμήματος».

Δυστυχώς ένα μήνα μετά δε φαίνεται να άλλαξε τίποτα…

 

 

 

 

 

.