ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ Ευχαριστίες προς φίλους και… εχθρούς

 

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
 
Ευχαριστίες προς φίλους και… εχθρούς και «άξιο πρωταθλητή» τον Πανσερραϊκό

 

Σε ευχαριστήρια ανακοίνωση προς φίλους και… εχθρούς προχώρησε το πρωί της Δευτέρας η διοίκηση του ποδοσφαιρικού Εθνικού, ανακοινώνοντας ότι τις επόμενες μέρες θα γίνει απολογισμός (διοικητικός και οικονομικός).

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι η διοίκηση μαθαίνοντας από τα λάθη της θα προχωρήσει άμεσα στον σχεδιασμό της νέας περιόδου. Προστίθεται ότι ο Εθνικός έκοψε βαθμούς από όλα τα ιστορικά σωματεία του ομίλου και επισημαίνεται ότι ο Πανσερραϊκός αναδείχθηκε άξια πρωταθλητής του Α’ Ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ανακοίνωση του Εθνικού έχει ως εξής:

« Εθνικός-Καμπανιακός 2-2, μετά από έναν ωραίο και επιτέλους χωρίς άγχος αγώνα, τελείωσε μια δύσκολη χρονιά.

Ευχαριστούμε όλους αυτούς που συνέβαλαν στην επίτευξη του αρχικού στόχου, από οποιοδήποτε πόστο, παίκτες, προπονητές, φροντιστές, χορηγοί, φίλαθλοι και τα μέλη της διοίκησης, που συνεργαστήκαμε για να βγει η χρονιά. Επίσης, ευχαριστούμε και όσους μας πολέμησαν με πλάγιο τρόπο όλη την χρονιά και δεν ήταν λίγοι.

Η ομάδα μας έδωσε 30 αγώνες μέσα στο γήπεδο, κοίταξε όλους τους αντιπάλους στα μάτια, έκοψε βαθμούς από όλα τα ιστορικά σωματεία που ήταν στον όμιλο μας (Πανσσεραϊκός, Δόξα Δράμας, ΑΟ Καβάλας, Άρης) και είμαστε περήφανοι για την καθαρή παραμονή στην Γ’ εθνική.

Η διοίκηση του τμήματος, μέσα στις επόμενες ημέρες, θα κάνει τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό της χρονιάς και θα προχωρήσει άμεσα στον σχεδιασμό της επόμενης περιόδου, μαθαίνοντας από τα λάθη της, αλλά και κρατώντας τα θετικά αυτής της δύσκολης χρονιάς.

Κλείνοντας, θέλουμε να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας στον άξιο πρωταθλητή του ομίλου μας, Πανσσεραϊκό και του ευχόμαστε να επιστρέψει εκεί που ανήκει, στην Α’ εθνική.

 

Κλείστηκε φιλικό με τον Πανθρακικό για την Τετάρτη

 

Φιλικός αγώνας ανάμεσα στον Εθνικό και την Κ20 ομάδα του Πανθρακικού θα διεξαχθεί την προσεχή Τετάρτη στο Στάδιο «Φώτης Κοσμάς» της Αλεξανδρούπολης, όπως ανακοίνωση η διοίκηση του συλλόγου του Έβρου.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις έξι το απόγευμα και η γενική είσοδος – οικονομική ενίσχυση έχει οριστεί στα πέντε ευρώ.

«Η χρονιά τελειώνει με την ομάδα μας να επιτυγχάνει το στόχο της για την πρώτη της παρουσία στη Γ Εθνική έπειτα από 22 έτη. Ως επιστέγασμα αυτής της προσπάθειας θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας με την ομάδα Κ20 του Πανθρακικού. Τετάρτη 20 Μαΐου στο Φώτης Κοσμάς στις 18:00. Είσοδος – οικονομική ενίσχυση 5€», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση του Εθνικού.

 

 

 

 

.