ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ :Καράβι ακυβέρνητο, σερφάροντας …

 

 

 

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ :Καράβι ακυβέρνητο, σερφάροντας στα κύματα της ματαιοδοξίας και της αλαζονείας βαδίζει ολοταχώς στα βράχια

 

Καράβι ακυβέρνητο, σερφάροντας στα κύματα της ματαιοδοξίας  και της αλαζονείας κάποιων «μεγαλοπαραξόντων» τα τελευταία χρόνια, ανήμπορο πλέον να αντιδράσει, βαδίζει ολοταχώς στα βράχια.

Γενικές συνελεύσεις αναβάλλονται υπό το φόβο της αποκάλυψης στοιχείων, μεγάλα

τμήματα χωρίς εφόρους και το επαγγελματικό βόλεϊ, η «ναυαρχίδα» η λεγομένη του συλλόγου, καίγεται από τα χρέη πρώην μπουρλοτιέρηδων στελεχών και παραγόντων.

Η ξαφνική αποχώρηση του προέδρου, ενώ εκκρεμεί η απαλλαγή των μελών του ΤΑΑ Εθνικός, που σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες και το δεύτερο πόρισμα που κατέθεσε η επιτροπή ελέγχου ανεπίσημα και το εξαφάνισαν οι διοικούντες, δεν τους απαλλάσσει από τις  ευθύνες  τους, τι μπορεί να σημαίνει;

Γιατί δεν ολοκληρώθηκε ο έλεγχος των τμημάτων του ερασιτέχνη; Ποιος μεσολάβησε και το πόρισμα εξαφανίστηκε ως δια μαγείας και δεν παρουσιάστηκε από το Δ.Σ ώστε να γνωρίζουν όλοι στην πόλη τα περί των οικονομικών;

Μήπως και εκεί πρόκειται να θιγούν συμφέροντα;

Πριν μερικές μέρες κυκλοφόρησε στα στέκια της πόλης ότι, η επιθεώρηση εργασίας επισκέφτηκε τα γραφεία του εθνικού για έκτακτο έλεγχο και σύμφωνα με τα λεγόμενα παραγόντων έπεται και το ΣΔΟΕ, με αποτέλεσμα να τρέχουν και να μη φτάνουν.

Ένα μεγάλα ιστορικό σωματείο αφέθηκε στα χέρια ανήμπορων να δουν το τι έρχεται. Ανθρώπων που δεν βλέπουν πέρα από τα μικροσυμφέροντα τους και δεν μπορούν να πάρουν αποφάσεις σημαντικές σε κρίσιμες για το σύλλογο στιγμές.

Οι ηγέτες κρίνονται από την ιστορία για τη μια απόφαση που θα σώσει το καράβι, όλα τα άλλα είναι παραμύθια για μικρά παιδιά. Είναι η μεγάλη ευκαιρία ο εθνικός να γυρίσει σελίδα, κρίμα να πάνε χαμένοι οι κόποι τόσων ανθρώπων όλα αυτά τα χρόνια.