ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ – ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ 0 – 2 ………………

 

 

 

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ – ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ  0 – 2
 
Στους Θεσσαλονικείς το «εξάποντο»

 

Για άλλη μία φορά οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν την έδρα τους.  Με μία νίκη εντός (αυτή της 1ης αγωνιστικής) δεν μπορείς να αναζητάς πολλά πράγματα. Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν  καλό ποδόσφαιρο και «γεμίζοντας» το κέντρο με την είσοδο του Παπαναστασίου πέτυχαν 2 γκολ και πήραν την νίκη.

Στο 13΄χλιαρό σουτ του Βαϊδαμενίδη στα χέρια του Συριτούδη. Στο 25΄σουτ του Ερκάν σε κόρνερ ο Καλογεράκης. Στο 38΄το δυνατό σουτ του Πελτέκη κόντραρε στον Πολίτη . Στο 40΄ο Ξανθόπουλος απέναντι από τον Συριτούδη πλάσαρε άουτ. Στο 48΄ο Συριτούδης έδιωξε το σουτ του Ξανθόπουλου. Στο 51΄και στο 55΄τα σουτ των Γωνιάδη και Ερκάν έδιωξε αντίστοιχα σε κόρνερ ο Καλογεράκης. Ο Συριτούδης στο 60΄έδιωξε εντυπωσιακά το πλασέ του Ξανθόπουλου μετά από σέντρα του Λεμονή. Στο 72΄το σουτ του Μαμούτ πέρασε άουτ.

Το 0-1 έκανε ο Λεμονής στο 75΄μετά από ατομική προσπάθεια πλάσαρε εύστοχα τον Συριτούδη. Στο 77΄ακυρώθηκε το γκολ του Ερκάν ( στην διεκδίκηση της μπάλας από τον Λαβιδά έκανε φάουλ)  και στο 82΄μετά από σέντρα του σκόρερ ο Καρασταύρου έκανε την προβολή η μπάλα χτύπησε στα σώματα των αμυντικών του Εθνικού και κατέληξε στην εστία του Συριτούδη.

Διαιτήτευσαν οι κ. κ. Κουμπαράκης (Θράκης), Χατζημωυσιάδης, Κούλα (Ξάνθης).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ (Κ. Βουρδόγλου): Συριτούδης, Θάνος, Τσαμουρλίδης, Παρασκευάς, Μπαρμπαγιάννης, Χελιδώνης (76’ Αμπραχαμιάν), Πελτέκης (46’ Μαμούτ), Τορομανίδης, Ερκάν, Τσέκος (65’ Σιμιτζάκης), Γωνιάδης.

ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ (Θ. Γιαμουρίδης): Καλογεράκης, Βασαϊτης, Πολίτης, Λαβιδής, Σακκαλής, Καρασταύρου, Ξανθόπουλος (83’ Αθανασίου), Παναγιωτούδης (87’ Σαράφογλου), Κραββάρης (46’ Παπαθανασίου), Λεμονής, Βεϊδαμενίδης.