ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ – Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1 – 1 …………..

 

 

 

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ – Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ  1 – 1
 
Στο τέλος έ(χ)ασε το «τρίποντο»

 

Απογοήτευση για τους παίκτες του Εθνικού που για 90΄κρατούσαν την νίκη απέναντι σε μια Καβάλα που στο 2ο μέρος αν και είχε την εύνοια του ανέμου ήταν ασύνδετη και προσπαθούσε ανορθόδοξα να επιτεθεί και να κάνει το γκολ. Το γκολ που ήρθε τελικά στο 4΄τον καθυστερήσεων κάτω από τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων απέναντι στον διαιτητή της συνάντησης για τα πολλά σφυρίγματα  που έπαιρναν οι φιλοξενούμενοι.

Στο 7΄λάθος εκτίμηση από τον Αθανασίου μετά από γύρισμα αμυντικού ο Ερκάν με προβολή ανοίγει το σκορ.

Στο 25΄καρφωτή κεφαλιά του Καζάκη στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Συριτούδη. Στο 45΄σουτ του Τσέκου από καλεί θέση δεν ανησύχησε τον Αθανασιάδη.

Στο 75΄ο Κάνουλας από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα άουτ και στις καθυστερήσεις  μετά από σύγχυση στην άμυνα του Εθνικού ο Δουμάνης έγραψε το τελικό 1-1.

Διαιτήτευσαν οι κ. κ. Σημαιάκης, Κελαζόγλου (Χαλκιδικής), Χατζηνάκος (Δράμας). Θα πρέπει να  σημειωθεί ότι από τα  5 εντός έδρας παιχνίδια του Εθνικού στα 3 ήταν διαιτητές από την Χαλκιδική  που καθιστά το εξωδολόγιο δυσβάστακτο κάτι που πρέπει να προσέξει η ΕΠΟ.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ (Κ. Βουρδόγλου): Συριτούδης, Θάνος, Χελιδόνης, Παρασκευάς, Μπαρμπαγιάνης, Τσορμπατζίδης (46’ λ.τ. Δούπας), Πελτέκης, Τορομανίδης, Ερκάν (80’ Θεοδωράκης), Τσέκος (64’ Μαμούτ), Γωνιάδης.

Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ (Κ. Ανυφαντάκης): Αθανασίου, Σταματόπουλος (60’ Κυγάης), Μαργαρίτης (53’ Μπαντάνης), Λιόλιος, Δέντσας, Παλιγιώργος, Παπαδόπουλος Γρ., Μπάτζιος, Πτηνόπουλος, Δουμάνης, Καζάκης (50’ λ.τ. Κάνουλας).