ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ – ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ 0 – 0

 

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ – ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ  0 – 0
 
Γλίτωσε ακόμη και την ήττα

 

Έχοντας σε καλή μέρα τον Συριτούδη, που κυρίως στο 2ο μέρος  όταν οι φιλοξενούμενοι πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων κράτησε το μηδέν για την εστία του, ο Εθνικός έφυγε  από το «Φώτης Κοσμάς» με την ισοπαλία απέναντι από ένα Κοκκινόχωμα που στο τέλος μπορούσε να πάρει και την νίκη.

Στο 20΄ο Μαμούτ μετά από αδράνεια της άμυνας των φιλοξενούμενων βρέθηκε απέναντι από τον Σουμουλίδη  αλλά δεν μπόρεσε να τον πλασάρει.  Στο 25΄το μακρινό σουτ του Κεφαλά δεν ανησύχησε τον Συριτούδη. Στο 30΄το συρτό σουτ του Τορομανίδη πέρασε λίγο έξω από την εστία του Σουμουλίδη. Στο 60΄και 62΄ο Συριτούδης έδιωξε εντυπωσιακά τα σουτ των Αποστολίδη και Καρλόπουλου ενώ στο 74΄ ο Μπαρέτας από καλή θέση έστειλε την μπάλα στα εξωτερικά δίχτυα του Συριτούδη. Η μεγάλη στιγμή για τους

φιλοξενούμενους ήταν στο 80΄όταν ο Τσίλογλου  και ο Καρλόπουλος  με διαδοχικά σουτ δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Συριτούδη.  Στο τελευταίο 5λεπτο οι φιλοξενούμενη έμειναν με 10 παίκτες λόγο της αποβολής  του Μπαρέτα με 2 κίτρινη κάρτα .

Διαιτήτευσαν οι κ. κ. Δημητριάδης, Κελάζογλου, Μαλανδρής (ΕΠΣ Χαλκιδικής).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ (Κ. Βουρδόγλου): Συριτούδης, Θάνος, Τσαμουρλίδης, Παρασκευάς, Μπαρμπαγιάννης, Τσορμπατζίδης( 66’ Αμπραχαμιάν), Πελτέκης ( 84’ Κυριζάκης), Τορομανίδης, Καραπατσιάς, Γωνιάδης, Μαμούτ (62’ Ερκάν).

ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ (Δ. Μαγκαφίνης): Σουμουλίδης, Δαγκούλης (70’ Καζαντσίδης), Γαλακτερός, Πόπτης, Ματεμτσίδης (62’ Μουσικάκης), Αποστόλου, Κεφαλάς, Καρλόπουλος, (86’ Ασλανίδης), Αποστολίδης, Τσίλογλου, Μπαρέτας.