ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ – ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ 0 – 0

 

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ – ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ  0 – 0
 
Μοίρασαν βαθμούς και εντυπώσεις

 

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν  Εθνικός και ΕορδαΪκός μετά από ένα καλό παιχνίδι  με τις 2 ομάδες να είναι καλά διαβασμένες και να προσπαθούν να «χτυπήσουν» εκεί που πονάει ο αντίπαλος τους.

Ο Εθνικός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο 1ο μέρος χάνοντας  τριπλή  ευκαιρία στην ίδια φάση για να ανοίξει  το σκορ και τον Εορδαϊκό στο 2ο μέρος να «γεμίζει» το κέντρο , να ελέγχει το παιχνίδι  και να προσπαθεί με αντεπιθέσεις να κάνει το γκολ. Τελικά το γκολ δεν ήρθε από καμία ομάδα και το τελικό σκορ κρίνετε δίκαιο.

Το φιλμ του αγώνα

Στο 5΄φάουλ του Συμεωνίδη η μπάλα βρήκε τα εξωτερικά δίκτυα του Συριτούδη.

Στο 10΄σουτ του Τσέκου πάνω από τα δοκάρια του Περπερίδη  ο οποίος κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Στο 25΄όταν οι Γωνιάδης 2 φορές και Ερκάν από απόσταση αναπνοής προσπάθησαν να παραβιάσουν την εστία του.

Στο 28΄ο Περπερίδης και πάλι έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ το σουτ του Πελτέκη. Στο 47΄το σουτ του Μαυροματίδη πέρασε  ελάχιστά έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του  Συριτούδη.

Στο 66΄σουτ του Τσέκου πέρασε πάνω από την εστία του Εορδαϊκου ενώ στο 80΄ο Περπερίδης  είπε «όχι» αυτήν την φορά στο σουτ του Τσαμουρλίδη.

Διαιτήτευσαν οι κ. κ. Γκράνας, Χατζημωυσιάδης (Ξάνθης) και Μηναδάκης (Καβάλας).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ (Κ. Βουρδόγλου): Συριτούδης, Θάνος, Τσαμουρλίδης, Παρασκευάς, Μπαρμπαγιάννης, Τσορμπατσίδης, Πελτέκης, Τορομανίδης, Ερκάν (64’ Κριεζής), Τσέκος, Γωνιάδης (80’ Καραπατσιάς).

ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ (Δ. Σιαπανίδης): Περπερίδης, Πασχαλίδης, Συμεωνίδης, Σαββίδης, Λιάμης, Αμαραντίδης, Σερσέμης (48’ Χαραλαμπίδης Μ.), Μπίκος, Γιόνδης, Ιωαννίδης (84’ Χαραλαμπίδης Θ.), Μαυροματίδης.