ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 1 – 2

 

 

 

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ  1 – 2
 
Αυτοκτονία στο 90+3’

 

Για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι ο Εθνικός Αλ.  δέχτηκε γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα. Και αν στο παιχνίδι με την Καβάλα  έχασε τους 3 βαθμούς,   στις καθυστερήσεις, με τους Αμπελοκήπους δεν πήρε ούτε τον πόντο. Φυσικά σημαντικό ρόλο έπαιξαν και οι απουσίες  των Πελτέκη, Τσορμπατζίδη, Τορομανίδη, Μπαρμαγιάννη ( ένιωσε ενοχλήσεις στην προθέρμανση και αντικαταστάθηκε από τον Δούπα) και φυσικά ο τραυματισμός του Συριτούδη και η αλλαγή του στο ημίχρονο.

Η ομάδα του Ηρακλή μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Εθνικό πρώτα με τον Τσεκερίδη, στο 7΄πλάσαρε άουτ και μετά με τον Σαμπασβίλι που άργησε να πλασάρει τον Συριτούδη και τον πρόλαβαν οι αμυντικοί.  Στο 15΄, 20΄ και 35΄ τα σουτ των  Έρκάν, Γωνιάδης και Χελιδώνη δεν ανησύχησαν των  Παπαθανασίου. Στο 40΄ο Τσεκερίδης δεν μπόρεσε με προβολή να στείλει την μπάλα στα δίκτυα  του Εθνικού  και στο 45΄ο Θάνος  έγινε ο μοιραίος παίκτης αφού μετά από σέντρα του Θεοδωράκη στο 2ο δοκάρι μόνος ανενόχλητος έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 50΄σουτ του Κριεζή πάνω στον Παπαθανασίου. Στο 68΄έγινε το 0-1 όταν μετά από σέντρα του Λιόνη ο Φωτιάδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Χαραλαμπίδη.

Στο 75΄ο Θεοδωράκης με πέναλτι (ανατροπή Γωνιάδη από Παπαδημητρίου) έφερε το παιχνίδι στα ίσα αλλά στο 3΄των καθυστερήσεων ο Σαμπασβίλι έκλεψε την μπάλα από τους αμυντικούς έδωσε στον Παπαδημητρίου που δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το τελικό 1-2.

Διαιτήτευσαν οι κ. κ. Κουναλάκης (Ξάνθης), Δημητριάδης (Θράκης), Κούλα (Ξάνθης).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ (Κ. Βουρδόγλου): Συριτούδης (46’ λ.τ. Χαραλαμπίδης), Θάνος, Τσαμουρλίδης, Παρασκευάς, Δούπας, Χελιδώνης, Γωνιάδης, Θεοδωράκης, Ερκάν, Κριεζής (80’ Σιμιτζάκης), Μαμούτ (60’ Τσέκος)

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Ν. Παπανώτας): Παπαθανασίου, Βόσδου, Παπαϊωάνου, Μπάρμπας, Παναγιωτόδης, Παπαδημητρίου, Σκέμπης (55’ Φωτιάδης), Σάρρας (77’ Κραγιόπουλος), Τσεκερίδης (69’ Ιωαννίδης), Σαμπασβίλι, Λιόνης.