ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ: Παρελθόν ο Αμέτ Ερκάν

 

 

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ: Παρελθόν ο Αμέτ Ερκάν

 

Μετά από δύο χρόνια στον Έβρο, θα συνεχίσει κοντά στο σπίτι του την καριέρα του ο πρώην (πλέον) φορ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και πέρυσι του Έβρου Σουφλίου Αμέτ Ερκάν. Συγκεκριμένα, έκλεισε στον ΠΑΟΚ Κοσμίου για να συνεχίσει σε μια κατηγορία που γνωρίζει καλά, την Α1 Κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης.

Παρά την φημολογία από εβρίτικα μέσα με την νέα χρονιά, ότι ο Ερκάν θα παραμείνει στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης μετά την φυγή του προπονητή Κώστα Βουρδόγλου (δεν είχαν τις καλύτερες των σχέσεων) και την έλευση στην ομάδα του Σάββα Καρυπίδη, κάτι τέτοιο αποδείχθηκε ότι δεν ήταν αληθές και οι δρόμοι του κομοτηναίου παίκτη χώρισαν οριστικά με την ομάδα της Αλεξανδρούπολης.

Ο Ερκάν αφού συμφώνησε να λύσει κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του με την διοίκηση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, πήρε την ελευθέρας του και συμφώνησε με την ομάδα του ΠΑΟΚ Κοσμίου.

Ο 27 χρονος επιθετικός φέτος δεν βρήκε τον εαυτό του στην Αλεξανδρούπολη, μετά την φυγή του από το Σουφλί όπου ήταν πρώτος του  σκόρερ πέρυσι με 10 τέρματα στην Γ’ Εθνική. Λίγο η κακή πορεία της ομάδας, λίγο ότι ο Κώστας Βουρδόγλου επέλεγε χαμηλά σχήματα χωρίς βασικό φορ, έφεραν τον Ερκάν βασικό μόλις 6 φορές σε 14 συμμετοχές (τις άλλες οκτώ μπήκε σαν αλλαγή) και 2 μόλις τέρματα.