ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ 0 – 0

 

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ  0 – 0
 
Δυνατό παιχνίδι μοιράστηκαν τους βαθμούς

 

Ένα πολύ δυνατό και πολλές φορές σκληρό παιχνίδι, έγινε στο δημοτικό στάδιο του Κιλκίς, όπου στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ Εθνικής κατηγορίας, τέθηκαν αντιμέτωποι ο Εθνικός Ν. Αγιονερίου και ο συνονόματός του από την Αλεξανδρούπολη, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι το 0-0.

Στις κυριότερες φάσεις και στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρίες με τους Ερκάν, Τσέκο και Γωνιάδη, με τους γηπεδούχους να έχουν μεν την κατοχή αλλά χωρίς την μεγάλη ευκαιρία. Ίδια περίπου εικόνα και στην επανάληψη με τις δυνατές μονομαχίες να είναι στο προσκήνιο, με κυριότερες φάσεις για τους γηπεδούχους στο 72’ μετά από απ’ ευθείας φάουλ του Υψηλού και στο 85’ από σουτ του Νέστορα Στεφανίδη που έφυγε λίγο άουτ, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρίες με τον Γωνιάδη στο 70’ και τον Πελτέκη στο 90’ που αντί να κάνει μπάσιμο, επιχείρησε μακρινό σουτ που έφυγε άουτ.

Διαιτήτευσαν οι κ. κ. Καραλιόλιος, Μωυσιάδης, Φαλτάκας (Γρεβενών).

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ (Γ. Γεωργιάδης): Γουναρίδης, Μπούζουρας, Κιόρτσης, Κοντσίδης, Μιλκούδης, Καρασίμος (30’ λ.τ. Μητσιός), Υψηλός (74΄Γκέρτσος), Στεφανίδης Στ., Παλιάτσος (65’ Μπελίτσας), Στεφανίδης Ν., Δρόσος.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕξ/ΠΟΛΗΣ (Κ. Βουρδόγλου): Συριτούδης, Θάνος, Τσαμουρλίδης, Παρασκευάς, Μπαρμπαγιάννης, Χελιδόνης, Πελτέκης, Αμπραχαμιάν, Ερκάν (55’ Μαμούτ), Τσέκος (75’ Θεοδωράκης), Γωνιάδης (87’ Συμιτσάκης).