ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ – ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ 3 – 1
Υπόθεση Αφών Στεφανίδη το 1ο τρίποντο
Με το δεξί μπήκε ο Εθνικός Ν. Αγιονερίου στο νέο μαραθώνιο του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ Εθνικής κατηγορίας, επικρατώντας της Θύελλας Φιλώτα με σκορ 3-1 και με σκόρερ τους αδελφούς Στεφανίδη, Νέστορας (2) και Στάθης και παρά το ότι οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν προσωρινά με την έναρξη της επανάληψης.
Τα γκολ
30’ Ο Νέστορας Στεφανίδης μπαίνει στην περιοχή ανατρέπεται από αμυντικό της Θύελλας, το πέναλτι εκτελεί ο ίδιος και κάνει το 1-0.
46’ Ο νεοεισελθών Τακίδης με σουτ από την περιοχή κάνει το 1-1.
48’ Σέντρα για τους γηπεδούχους και με κεφαλιά ο Ν. Στεφανίδης κάνει γρήγορα το 2-1.
73’ Νέα σέντρα και πάλι για τους γηπεδούχους, Στάθης Συεφανίδης αυτή τη φορά με κεφαλιά ψαράκι κάνει το τελικό 3-1.
Διαιτήτευσαν οι κ. κ. Οικονόμου, Μαλανδρής (Χαλκιδικής) και Τσιότσος (Μακεδονίας).
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ (Γ. Γεωργιάδης): Γουναρίδης, Μπούζουρας, Μελιγκάλι (83’ Τριανταφυλλίδης), Κοντσίδης, Μιλκούδης, Καρασίμος, Υψηλός, Στεφανίδης Στ. (85’ Παλιάτσος), Στεφανίδης Ν., Πεχλιβάνης (70’ Γαλάνης), Δόσος.
ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ (Β. Παπαδόπουλος): Γκέλης, Καρατέρπος, Γεωργόπουλος, Πάλα, Κλάζογλου, Παπαγεωργίου (70’ Σέχι), Θεοδουλίδης, Ελευθεριάδης, Ντινόπουλος (75’ Τσεμπερλίδης), Στεφανίδης, Ιορδανίδης (46’ Τακίδης).