ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ Με το δεξί μπαίνει στη νέα χρονιά

 

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ
 
Με το δεξί μπαίνει στη νέα χρονιά

 

Με το δεξί μπαίνει στη νέα χρονιά ο Εθνικός καθώς στις πρώτες μέρες του χρόνου οριστικοποιήθηκαν από τους διοικούντες την ομάδα εκπρόσωπο του νομού Κιλκίς στις επαγγελματικές κατηγορίες της χώρας τρεις μεταγραφές πολύ καλών ποδοσφαιριστών που αν και νεαροί διαθέτουν ως προσόν τους την πλούσια εμπειρία τους από την γ΄ εθνική κατηγορία.

Πιο συγκεκριμένα αποκτήθηκαν οι αθλητές:

– Μάρκος Κουτσάγιας (29 ετών) μεσοεπιθετικός με πλούσια εμπειρία καθώς έχει αγωνισθεί στο πρόσφατο παρελθόν σε Κιλκισιακό, Δόξα Χέρσου, Α.Ε.Πολυκάστρου καθώς και σε πρωταγωνίστριες ομάδες της ΕΠΣ Κιλκίς (ΠΑΟΚ Κρηστώνης, Αναγέννηση Πλαγιάς),

– Χρήστος Παλάσκας (24 ετών) μέσος ο οποίος έχει πολλές παραστάσεις και αυτός από την κατηγορία καθώς έχει αγωνισθεί σε Αναγ. Γιαννιτσών, Αρη Θεσ/νίκης και Α.Ο. Καβάλας,

– Γιώργος Μαργαρίτης (25 ετών) αριστερός αμυντικός ο οποίος έχει αγωνισθεί σε Άρη Θεσ/νίκης, Γιάννενα, Ολυμπιακό Βόλου, Αγροτικό Αστέρα.

Ήδη οι άνθρωποι της ομάδας κινούνται δυναμικά και στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο και αναμένεται να έλθουν σε συμφωνία και με άλλους πολύ καλούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα έχουν παραστάσεις από την κατηγορία.