ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΕΡΡΩΝ – Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ 1 – 2 ………………….

 

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΕΡΡΩΝ – Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ  1 – 2
 
Ακόμη πιο χαμηλά

 

Ακόμη μία ήττα, την 6η(!) συνεχόμενη και 9η συνολικά στο πρωτάθλημα γνώρισε η FC Serres Που υπέκυψε εντός έδρας και στην μέχρι πρότινος ουραγό Κοζάνη με αποτέλεσμα να έχει εγκατασταθεί πλέον στην τελευταία θέση της βαθμολογίας μαζί με τον Έβρο Σουφλίου και να βλέπει την διαφορά από την γραμμή σωτηρίας να ξεφεύγει στους 11 βαθμούς.

Σε ένα ιδιαίτερα κομβικό παιχνίδι οι Σερραίοι για ακόμη μία φορά παρότι ήταν μαχητικοί πλήρωσαν τα ατομικά λάθη και την απειρία των νεαρών τους ποδοσφαιριστών και δε μπόρεσαν να πάρουν ούτε την ισοπαλία.

Μάλιστα το νέο αυτό άσχημο αποτέλεσμα πιθανόν να φέρει και εξελίξεις, γιατί η διοίκηση αφενός είναι αποφασισμένη για ποιοτική ενίσχυση τον Ιανουάριο προκειμένου η ομάδα να κάνει αντεπίθεση και να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται, αλλά αφετέρου δεν έχει δει κάποια βελτίωση το τελευταίο διάστημα και όλα είναι πιθανά.

Φάσεις και γκολ

17’ Ο Αλιατίδης με σουτ κάνει το 0-1.

63’ Με εύστοχη εκτέλεση φάουλ του Κρυστάλλη γίνεται το 1-1

64’ Κόκκινη κάρτα στον Ντούγκα για τον Εθνικό Σερρών

83’ Νέο πέναλτι αυτή την φορά για την Κοζάνη και το εκτελεί εύστοχα και κάνει το

1-2.

Διαιτήτευσαν οι κ. κ. Σιδηρόπουλος (ΕΠΣ Έβρου), Κουβαλάκης (ΕΠΣ Δράμας), Κίτσος (ΕΠΣ Έβρου).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΕΡΡΩΝ (Σ. Αναστασιάδης): Μπαχταρλίεφ, Γεωργιάδης, Μερεσιώτης, Κασμερίδης, Αγγελίδης, Τριανταφύλλου, Πολυζωΐδης, Κατσαρός (76’ Παπαδόπουλος), Κρυστάλλης, Κούτλας (83’ Αμαραντίδης), Ντούνγκα.

Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ (Γ. Παρασκευάς): Αμπατζίδης, Δινοβίτσης, Τραυλός, Αλεξίου, Αλιατίδης, Βαρότσης, Ηλίας, Τσαγκαλίδης, Αλμπάνης (10’ Τζιάλλας), Παπαδόπουλος Δ. (76’ Βουτσιώτης), Πασχάλης (56’ Τσικόπουλος Γ.).