Εθνικός Σερρών: Δύο τερματοφύλακες με τη…μία

 

 

 

Εθνικός Σερρών: Δύο τερματοφύλακες με τη…μία

 

Τις βασικές κινήσεις ενίσχυσης της θέσης κάτω από τα δοκάρια έκανε ο Εθνικός Σερρών που ανακοίνωσε την απόκτηση των τερματοφυλάκων Γιάννη Γκουτζελά και Κώστα Μαλέσιου, οι οποίοι προπονήθηκαν τη Δευτέρα με τη νέα τους ομάδα.

Ο πρώτος είναι 23χρονος γκολκίπερ με καταγωγή από τη Λήμνο ξεκίνησε από στις ακαδημίες του Ηρακλή Θεσσαλονίκης και στην συνέχεια αγωνίστηκε σε Μακεδονικό, Μανδραϊκό, Διγενή Λακκώματος, Έβρο Σουφλίου και Πιερικό.

Όσον αφορά τον δεύτερο είναι 24 χρονών από την Θεσσαλονίκη έχει αγωνιστεί στην ομάδα των Λευκαδίων και στην Ένωση Απ. Παύλου.

 

Tεχνικός διευθυντής στην ακαδημία o Αναγνωστίδης

 

Μετά την αποχώρηση του Γιάννη Κόκκινου από την θέση του τεχνικού διευθυντή των ακαδημιών του Εθνικού Σερρών, η ομάδα ανακοίνωσε την πρόσληψη του Δημήτρη Αναγνωστίδη στην συγκεκριμένη θέση.

Οι ιθύνοντες της ομάδας έδωσαν την σκυτάλη σε έναν άνθρωπο που ξέρει καλά τον χώρο των ακαδημιών, καθως επί σειρά ετών είχε το πόστο του τεχνικού διευθυντή των ακαδημιών και στον Πανσερραϊκό

Η ακαδημία με βάση τα επιτυχή αποτελέσματα της προηγούμενης τετραετίας και με παρακαταθήκη και εφαλτήριο την κατάκτηση του Πανελληνίου πρωταθλήματος Νέων της FOOTBALL LEAGUE 2014-2015 θα συνεχίσει το δημιουργικό της έργο στις αναπτυξιακές ηλικίες και στη νέα ποδοσφαιρική περίοδο με νέα οργανωτική δομή.

Οι προπονήσεις, που προγραμματίσθηκαν να αρχίσουν το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιούνται στα γήπεδα στο πάρκο Ομόνοιας σε ημέρες και ώρες που θα καθοριστούν έγκαιρα από τον Τεχνικό Διευθυντή.

Ήδη έχουν αρχίσει οι εγγραφές σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα (ηλικίες από 5 ετών και άνω). Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο 6972672875. Μάλιστα για πρώτη φορά θα λειτουργήσει στην ακαδημία και τμήμα κοριτσιών.