Εθνικός Σερρών: Εύκολη φιλική νίκη (4-0) στο Χρυσό

 

 

 

Εθνικός Σερρών: Εύκολη φιλική νίκη (4-0) στο Χρυσό

 

Ακόμη μία φιλική νίκη κόντρα σε ομάδα της Ε.Π.Σ. Σερρών πήρε ο Εθνικός Σερρών, καθώς μετά το Δασοχώρι επικράτησε και στο Χρυσό με 4-0 της τοπικής ομάδας, όντας φυσικά ανώτερη και πιο έτοιμη από το συγκρότημα του Νίκου Γάδου.

Το σημαντικό για τον προπονητή Άκη Βάβαλη ήταν ότι είχε την ευκαιρία για ακόμη μία φορά να δοκιμάσει σχηματισμούς και πρόσωπα, προκειμένου όσο κυλά η προετοιμασία να καταλήξει ως ένα μεγάλο βαθμό στον βασικό κορμό πάνω στον οποίον θα στηριχτεί, ενώ αναμένονται ακόμη τουλάχιστον δύο μεταγραφές σε σημαντικές θέσεις.

Ο Εθνικός Σερρών ήταν ανώτερος σε όλη την διάρκεια του ματς, δεν αντιμετώπισε πολλά προβλήματα παρουσιάζοντας καλό πρόσωπο αμυντικά, ενώ σκορερ χρίστηκαν οι Καραγιαννίδης (1-0), Παπαβασιλείου (2-0 και 4-0) και Γεράκης (3-0) διαμορφώνοντας το τελικό σκορ. Δοκάρι είχε στο 65′ ο Παπίτσας.

*Επόμενο φιλικό για την ομάδα στις 14 Αυγούστου, εκτός έδρας, κόντρα στη νεοφώτιστη στη Γ’ Εθνική ΑΠΕ Λαγκαδά.

Εθνικός Σερρών (Α’ Ημίχρονο): Γκουτζελάς, Γεωργιάδης, Μερεσιώτης, Αγγελίδης, Πολυζωίδης, Εμμανουήλ, Καραγιαννίδης, Βλάχος, Κούτλας, Δημητρανόπουλος, Αμαραντίδης. (Β’ Ημίχρονο) Μαλέσιος, Κωνσταντίνου, Σαϊνατούδης, Κασμερίδης, Μερεσιώτης, Κεραμιδάς, Θυμιατής, Γκάλιος, Παπαβασιλείου, Γεράκης, Παπίτσας.