Εθνικός Σερρών – Και ξαφνικά τέλος ο Αναστασιάδης

 

Εθνικός Σερρών – Και ξαφνικά τέλος ο Αναστασιάδης

 

Μπορεί όταν στις 4 Μαΐου ανακοινωνόταν η έναρξη της συνεργασίας μεταξύ της FC Serres και του Σάκη Αναστασιάδη όλοι να περίμεναν πως θα είναι αυτός ο προπονητής που θα οδηγήσει την ομάδα στην Γ΄ Εθνική, ωστόσο αυτό τελικά δεν θα γίνει!

Οι δρόμοι των δύο πλευρών χώρισαν, η συνεργασία λύθηκε κοινή συναινέσει και ο λόγος είναι η οικονομική συγκυρία που οδηγεί την ομάδα σε άλλα αγωνιστικά πλάνα από αυτά που όλοι είχαν στον μυαλό τους περίπου δύο μήνες πριν.

Ο Σάκης Αναστασιάδης τα είπε με τον Χρήστο Μέγκλα τις προηγούμενες ημέρες και συμφώνησαν να ανανεώσουν το ραντεβού συνεργασίας τους πιθανόν για κάποια άλλη στιγμή.

Πάντως ο Σερραίος προπονητής πρόλαβε έστω να αναδειχθεί πρωταθλητής με την ομάδα Νέων στον τελικό του Αλκαζάρ κόντρα στην ΑΕΚ.

 

Ανακοίνωσε έναρξη δοκιμών

 

Ταυτόχρονα με την έναρξη της προετοιμασίας της FC Serres θα ξεκινήσουν και οι πρώτες δοκιμές όπως έκανε γνωστό μέσω ανακοίνωσης της η ομάδα. Έτσι όσοι επιθυμούν μπορούν να δοκιμάσουν την τύχη τους και να πείσουν πως αξίζουν μία θέση στο ρόστερ για την Γ΄ Εθνική.

Αναλυτικά:

«ΑΠΟ 20-25 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015 ΚΑΙ ΑΠΟ 19:00 – 21:00 ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟ ROSTERS ΤΗΣ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ.

ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΑΦΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΤΗΛ: 6948-051008 (Κος ΥΦΑΝΤΗΣ) ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΑ 18:30 ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΤΟΥΣ: ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ( ΧΟΡΤΟ)».