Εθνικός N. Αγιονερίου – Ηρακλής (0-2)

 

 

Εθνικός N. Αγιονερίου – Ηρακλής (0-2)
 
Ξεμούδιασμα για τον «Γηραιό», δυνατό τεστ για Εθνικό

 

Με σκόρερ τους Κερέμ Μπουλούτ και Γιάννη Πασά, ο Ηρακλής νίκησε με 2-0 τον Εθνικό N. Αγιονερίου κι έδειξε ότι διατηρείται σε καλά επίπεδα ετοιμότητας.

Ο Ηρακλής ταξίδεψε στο Κιλκίς με 16 παίκτες και χρησιμοποίησε αρκετούς παίκτες που μέχρι στιγμής δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής.

Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Απόστολος Βέλλιος, ενώ τα γκολ σημείωσαν οι Κερέμ Μπουλούτ (35ο λεπτό) και Γιάννης Πασάς (48ο λεπτό). Να σημειωθεί ότι η διοίκηση του Εθνικού Ν. Αγιονερίου τίμησε τον Σπύρο Παπαθανασάκη και τον Νίκο Παπαδόπουλο.

Το ζητούμενο για τον Νίκο Παπαδόπουλο και τους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή δεν ήταν το αποτέλεσμα, αλλά η εμφάνιση και το επίπεδο ετοιμότητας των.

Ωστόσο, αντεπεξήλθαν θετικά και στα δύο. Ο Κερέμ Μπουλούτ στο 35ο λεπτό και ο Γιάννης Πασάς στο 48ο, «σφράγισαν» τη νίκη του «Γηραιού» επί του Εθνικού N. Αγιονερίου με 2-0.

Χρόνο συμμετοχής πήρε ο Γιώργος Μακρής, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί στο πρωτάθλημα. Στα θετικά προσμετράτε και η καλή εμφάνιση του Απόστολου Βέλλιου.

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ: Γιώτας, Μπουζούρας, Τριανταφυλλίδης, Μιλκούδης, Κοντσίδης, Καρασίμος, Υψηλός, Σ. Στεφανίδης, Ν. Στεφανίδης, Πεχλιβάνης, Δρόσος.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Γιαννίκογλου, Κάσσος, Μπουκουβάλας (Χαντί 46′), Ζιαμπάρης, Καρασαλίδης, Μακρής (Στάμου 71′), Κυριακίδης, Πουρτουλίδης, Βέλλιος, Πασάς, Μπουλούτ (Λουκίνας 46′).