ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡ. ΒΡΥΣΗΣ 0 – 0

 

ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡ. ΒΡΥΣΗΣ  0 – 0
 
Ακόμα μια στείρα ισοπαλία

 

Δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία για τον Εορδαϊκό στο πρωτάθλημα αφού μετά το 0-0 με την Κοζάνη αναδείχθηκε ισόπαλος με το ίδιο σκορ στη Πτολεμαΐδα με τη Κρύα Βρύση.

Παρουσία 200 περίπου φιλάθλων και απέναντι ίσως στη χειρότερη ομάδα που πέρασε από την Πτολεμαΐδα ο Εορδαϊκός προσπάθησε έκανε φάσεις αλλά δεν μπόρεσε να σημειώσει κάποιο τέρμα απέναντι σε μια Κρύα Βρύση που ήρθε για το βαθμό και μόνο.

Το παιχνίδι

Σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο που επιβαρύνθηκε από τη βροχή του Εορδαϊκού οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα και στο 11ο η κεφαλιά του Μαυροαματίδη πέρασε άουτ ενώ ένα λεπτό μετά ο Σερσέμης σέντραρε ο Κλάζογλου ολομόναχος στη μικρή περιοχή έκανε πολύ κακό σουτ.

Στο 42ο το δυνατό σουτ του Χαραλαμπίδη μπλόκαρε ο Παπαδόπουλος και στο 60ο σέντρα σουτ του Μαυροματίδη ο Γιόνδης έβαλε το πόδι αλλά όχι όσο δυνατά χρειαζόταν για να απειλήσει.

Στο 67ο κοντινή κεφαλιά του Μπίκου μπλόκαρε ο τερματοφύλακας και στο 69ο το πλασέ του Μαυροματίδη δεν ανησύχησε και πάλι το τερματοφύλακα.

Στο 90ο τέλος μεγάλη φάση για τον Εορδαϊκό όταν ο Γιόνδης πρόλαβε την έξοδο του Παπαδόπουλου αλλά η μπάλα πέρασε σαδιστικά έξω.

Διαιτήτευσαν οι κ.κ. Πάνος, Αντωνίου, Λιόντος (Ηπείρου).

ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ (Α. Αλεξίου): Περπερίδης, Πασχαλίδης, Χαραλαμπίδης Μ., Λιάμης, Κλάζογλου, Μπίκος, Σερσέμης (82’ Χαραλαμπίδης Θ.), Αμαραντίδης (51’ Χαραλαμπίδης Θ.), Γιόνδης, Μπλιζνάκοφ, Μαυροαμτίδης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡ. ΒΡΥΣΗΣ (Ανδ. Παντζιαράς): Παπαδόπουλος Χ., Ππααδόπουλος Γ. (59’ Σιδέρης), Παπαδόπουλος Στ. (67’ Σιδηρόπουλος Χ.), Κίτσας, Βοτάρης, Σιδηρόπουλος Π., Πλατάκης (62’ Τσιρλίδης), Νύρλος, Κοβάσεβιτς, Πετρίδης, Ίβιτς.

 

 ΠΗΓΗ  E-PTOLEMEOS.GR