ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ – ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ 0-0

 

ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ – ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ 0-0
 
Τον αδικεί το αποτέλεσμα

 

Μετά από ένα μέτριο παιχνίδι που έγινε μπροστά σε 400 περίπου φιλάθλους Εορδαϊκός και Θύελλα Φιλώτα αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα.

Οι γηπεδούχοι (που έχουν να κερδίσουν από την 2η αγωνιστική και έφεραν την 3η ισοπαλία στην έδρα τους) ήταν καλύτεροι αλλά υστερούσαν στη τελική προσπάθεια (εμφανής η απουσία του Ιωαννίδη αλλά και του Συμεωνίδη).

Παρ΄ όλα αυτά ήταν αυτοί που είχαν τις περισσότερες ευκαιρίες ενώ για ακόμα ένα παιχνίδι αδικήθηκαν από τη διαιτησία αφού στη φάση του 15 μόνο ο επόπτης Κόλλιας (Σ.Δ. Ηπείρου είδε ότι ο Μαυροματίδης είναι οφ-σάϊντ ενώ είχε ξεκινήσει φανερά πίσω από τον αμυντικό).

Από την άλλη η Θύελλα των χιλίων προβλημάτων έπαιξε για την ισοπαλία και τελικά την πήρε και μάλιστα την πανηγύρισε έντονα.

Το φιλμ του αγώνα

Στο 15ο ο Σερσέμης βγάζει κάθετη πάσα στο Μαυροματίδη που φεύγει πίσω από τον Σπηλιώτη πετυχαίνει γκολ αλλά ο επόπτης τον υπέδειξε λανθασμένα οφ-σάϊντ.

Στο 31ο ίδια φάση με τον Μαυροματίδη να βρίσκεται απέναντι στο Κοντογουλίδη αλλά το πλασέ να είναι αδύναμο και να μην ανησυχεί το 2ο.

Στο 44ο φάουλ του Γιόνδη ελάχιστα άουτ και στο 48ο σουτ Σερσέμη δύσκολη απέκρουσε Κοντογουλίδη.

Στο 55ο ο Μαυροματίδης βρήκε στο Σερσέμη που σούταρε δυνατά μέσα από τη περιοχή και πλάγια άστοχα.

Στο 60ο ο Γιόνδης έφυγε από το κέντρο πιεζόμενος βρέθηκε απέναντι στο Κοντογουλίδη αλλά λόγω της κούρσας που έκανε το πλασέ ήταν αδύναμο και απέκρουσε ο ο τερματοφύλακας του Φιλώτα.

Στο 81ο σουτ του Γιόνδη απέκρουσε ο Κοντογουλίδης και στο 85ο σουτ του Στεφανίδη για το Φιλώτα μόλις άουτ.

Στο 94ο τέλος εκτέλεση φάουλ από το Μαυροαματίδη, κεφαλιά Κλάζογλου δύσκολα μπλόκαρε ο Κοντογουλίδης και κράτησε το 0.

Διαιτητής Πάνος (Σ.Δ. Ηπείρου) τα πήγε πολύ καλά αφού στη φάση του οφ-σάϊντ τον «κρέμασε» ο βοηθός. Δεύτερη βοηθός η Ράπτη από τον ίδιο σύνδεσμο. Κίτρινες είδαν οι Πασχαλίδης και Σπηλιώτης.

ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ (Δ. Σιαπανίδης): Περπερίδης, Πασχαλίδης, Χαραλαμπίδης Μ. , Κλάζογλου, Σαββίδης, Σερσέμης (81ο Ακριτίδης), Κουλίδης, Μπίκος (81ο Cela), Γιόνδης, Χαραλαμπίδης Θ. (71ο Αμπατζίδης), Μαυροματίδης.

ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ (Β. Παπαδόπουλος): Κοντογουλίδης, Σπηλιώτης (78ο Καραπέτρος), Γεωργόπουλος, Palla, Τακίδης, Παπαγεωργίου (68o Βαφειάδης), Θεοδουλίδης, Ελευθεριάδης, Ιορδανίδης, Στεφανίδης, Μπαστάνης (63ο Γιακουμής).