ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ – ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ 0 – 0

 

ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ – ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ  0 – 0

«Λευκή» ισοπαλία στην Πτολεμαΐδα

 

Μετά από ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι που έγινε στο κάκιστο αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Πτολεμαΐδας (αλήθεια συγκινείται κανείς ή τζάμπα γράφουμε; Μάλλον το 2ο  έτσι;;) Εορδαϊκός και Ορφέας Ξάνθης αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα.

Σε ένα τόσο κακό αγωνιστικό χώρο δεν μπορείς να περιμένεις ποδόσφαιρο αξιώσεων αλλά οι 2 ομάδες προσπάθησαν, δημιούργησαν αλλά έχασαν κάποιες καλές ευκαιρίες.

Το παιχνίδι

Στο 7ο ο Βλαδίκας έδωσε στο Γκελοσάνι που από πλάγια έκανε ένα αδύναμο σουτ που μπλόκαρε ο Ρούφος.

Στο 9ο Λαζαρίδης και Μουμίν βρέθηκαν μόνοι μέσα στη περιοχή ο πρώτος έβγαλε τετ-α-τετ το 2ο που έκανε όμως κάκιστο τελείωμα.

Στο 18ο κόρνερ Τσακανίκα κοντινή κεφαλιά του Λιάμη άουτ και στο 21ο ο Βλαδίκας φαίνεται να ανατρέπεται από τον Μελισσόπουλο αλλά ο διαιτητής δίνει κίτρινη για θέατρο μέσα σε διαμαρτυρίες.

Στο 23ο και 28ο εκτελέσεις φάουλ από το Μουμίν η πρώτη πέρασε ελάχιστα άουτ και η 2η αποκρούστηκε από το Στόϊκο.

Στο 63ο σουτ του Χαραλαμπίδη Μ. από καλή θέση άουτ και στο 75ο ο ίδιος έκανε στη σέντρα αλλά το κοντινό σουτ του Σέχι κόντραραν σωτήρια οι αμυντικοί.

Στο 86ο τέλος κακό σουτ του Βλαδίκα από πλεονεκτική θέση.

Διαιτήτευσαν οι κ.κ. Πολυχρονίου, Πρεσπάρης (Καστοριάς), Μωϋσιάδης (Γρεβενών).

ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ (Χ. Σαμαράς): Στόϊκος, Λιάπτσης, Σερασκιέρης, Λιάμης, Τσοχαταρίδης, Μπαλίτστας, Καλογιαννίδης (67ο Σέχι), Τσακανίκας (74ο Χαραλαμπίδης Θ.), Βλαδίκας, Χαρλαμπίδης Μ., Γκελοσάνι.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ (Μ Μπογιατζίδης): Ρούφος, Μελισσόπουλος, Χαλίλ, Θεοδωρίδης Χ., Μακράκης, Μαυρόπουλος, Θεοδωρίδης Κ. (62ο Μυγγίδης), Χιντ (90ο Ζυγκολάρι), Λαζαρίδης (91ο Κατρανίτσας), Τορομανίδης, Μουμίν Ογλού.