ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ : Τελικά… παρέμεινε ο Ιωαννίδης!

 

ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ

Τελικά… παρέμεινε ο Ιωαννίδης!

 

Στον Εορδαϊκό και τη νέα σεζόν θα συνεχίσει ο Γιώργος Ιωαννίδης.

Πριν από λίγες ημέρες, ο Γιώργος Ιωαννίδης ήταν με το ένα πόδι εκτός του Εορδαϊκού. Τελικά όμως οι δυο πλευρές τα βρήκαν το βράδυ της Τρίτης και συμφώνησαν στην επέκταση της μεταξύ τους συνεργασίας.

Οι δυο πλευρές συζήτησαν, βρέθηκε η χρυσή τομή μεταξύ της ομάδας και του παίκτη και έτσι ο έμπειρος επιθετικός αναμένεται να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Εορδαϊκό και τη νέα σεζόν.

 

Ξεκίνημα το απόγευμα για τη νέα χρονιά

 

Από τις πρώτες ομάδες που ξεκινούν την προετοιμασία της είναι ο Εορδαϊκός, με παίκτες, προπονητικό τημ, παράγοντες της διοίκησης και κόσμο, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση με το ρόστερ ακόμη να μην έχει ολοκληρωθεί.

Τα νέα αποκτήματα που έδωσαν το παρόν ήταν οι Θεοδουλίδης Δημήτριος πλάγιος επιθετικός και δύο υποσχόμενους νεαρούς από την ευρύτερη περιοχή.

Τον εικοσάχρονο Στόικο Κων/νο που αγωνίζονταν στον ΠΑΣ Φλώρινας στη θέση του τερματοφύλακα, και τον δεκαοχτάχρονο Μυροφορίδη Ιωάννη πλάγιο χαφ που αγωνιζόταν στην ομάδα της Χαραυγής.

Από την ομάδα έφυγαν ελεύθεροι οι Γιόνδης Αντώνιος, Αμπαντζίδης Κων/νος, Xρυσοστομίδης Αναστ.,  Ζουμπούλης Ιωάν. Blisnakov Mario και με μεταγραφή ο Αμαραντίδης Φώτιος στη Σιάτιστα.