Επένδυση με Παυλίδη η ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ ………………….

 

Επένδυση με Παυλίδη η ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ

 

Μεταγραφών συνέχεια στους «κυανόλευκους», που έκαναν δικό τους τον Γιώργο Παυλίδη. Ο νεαρός Δραμινός φορ, που σπουδάζει στη Θεσσαλονίκη, ξεχώρισε με τις επιδόσεις του στον Άρη Φωτολίβους και θεωρείται μεγάλο ταλέντο (ο τεχνικός διευθυντής Παναγιώτης Μπεκιάρης συνέλεξε τις καλύτερες πληροφορίες).

Ο Παυλίδης ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες της Δόξας Δράμας (Αντώνης Καστρινός), ενώ αυξάνει τις επιλογές στη γραμμή κρούσης της ΑΠΕΛ, δίπλα στους έμπειρους Νέστορα Στεφανίδη και Παντελή Κρυστάλλη, από τους οποίους έχει να μάθει αρκετά.

Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα του Ιερόθεου Γιαμουρίδη έχει ήδη αποκτήσει τους Μπάρμπα, Καρακατσάνη, Κοντέων, Σαμουηλίδη, Ν. Στεφανίδη, Ταταρίδη, Καρυπίδη, ενώ αναζητά δεξιό μπακ, εξτρέμ και έναν τρίτο γκολκίπερ.

Για τη θέση του πλάγιου μεσοεπιθετικού διακαής πόθος ήταν ο Περικλής Βελλίνης του Αγροτικού Αστέρα, αλλά ακόμα δίνει προτεραιότητα στην ανεύρεση ομάδας στη Φουτμπολ Λιγκ.

Από τους «περσινούς», εκκρεμότητα για τον Λαγκαδά συνιστά το θέμα ανανέωσης με τον μέσο, Κώστα Παναγιωτούδη, ενώ ο επιθετικός Μάριος Κράββαρης το πιθανότερο είναι να αποχωρήσει με προορισμό τον Θερμαϊκό Θέρμης.