Επέστρεψε ο Γιώργος Λίτσκας στον Έβρο Σουφλίου

 

 

Επέστρεψε ο Γιώργος Λίτσκας στον Έβρο Σουφλίου

 

Ο Γιώργος Λίτσκας, που έμεινε ελεύθερος από τον Πανθρακικό, θα συνεχίσει την καριέρα του στον Έβρο Σουφλίου επιστρέφοντας στην ομάδα μετά τη σεζόν 2012-2013, όπου είχε προπονητή τον σημερινό τεχνικό της Κ-20 του Πανθρακικού, Νίκο Μπαχαρίδη.

Ο Γιώργος Λίτσκας γεννήθηκε στις 16 Ιουνίου 1995 κατάγεται από το Τυχερό Έβρου και το καλοκαίρι του 2013 εντάχθηκε στην ομάδα Κ20 του Πανθρακικού.

Οι καλές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα σε συνδυασμό με την εισήγηση του Νίκου Μπαχαρίδη τον έφεραν στις προπονήσεις της μεγάλης ομάδας υπό τις οδηγίες του Άκη Μάντζιου. Ο Γιώργος Λίτσκας πραγματοποίησε όλο το στάδιο της προετοιμασίας με την επαγγελματική ομάδα σκοράροντας μάλιστα στο νικηφόρο 1-0 επί της Χαποέλ Ρανανά.

Υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο το καλοκαίρι του 2014 στον Πανθρακικό.

 

Στο ρόστερ και ο Τάσος Φραγκούλης

 

Δυναμώνει ο Έβρος Σουφλίου στην άμυνα με την απόκτηση του Τάσου Φραγκούλη.

Ο Τάσος Φραγκούλης γεννήθηκε στις 25 Ιουλίου 1995 στην Καβάλα το καλοκαίρι του 2013 εντάσσεται στην ομάδα Νέων του Πανθρακικού μετά από εισήγηση του Νίκου Μπαχαρίδη. Από τον Ιανουάριο του 2014 συμμετείχε ανελλιπώς στις προπονήσεις της επαγγελματικής ομάδας αγωνιζόμενος και στα φιλικά παιχνίδια που έλαβαν χώρα κατά την περίοδο της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Πανθρακικό υπέγραψε πέρυσι τον Αύγουστο 2014.

Σήμερα είναι παίκτης του Έβρου Σουφλίου και αναμένεται να ενισχύσει την αριστερή πτέρυγα της άμυνας.