Επαφες με Χοσέ Κάσες και τερματοφύλακα η Δόξα Δράμας

Παίκτες προκειμένου να ενισχυθεί όσο το δυνατόν καλύτερα, εν όψει του προσεχούς πρωταθλήματος της  Football League, αναζητά η Δόξα Δράμας.

Σε συζητήσεις με τον Χοσέ Κάσες βρίσκεται η Δόξα Δράμας, προκειμένου να τον εντάξει στο δυναμικό της, με την διοίκηση των Δραμινών να βρίσκεται μεταξύ άλλων και σε αναζήτηση τερματοφύλακα.

Ένας από τους παίκτες που έχουν βολιδοσκοπήσει, οι ιθύνοντες των «μαυραετών» είναι και ο Ισπανός Χοσέ Κάσες. Ο Ισπανός μέσος ο οποίος είναι γνωστός στην χώρα μας, από το πέρασμα του από τον Πανθρακικό την διετία 2013 -15 όπου και αγωνιζόταν στην Α΄Εθνική, βρίσκεται σε συζητήσεις με την διοίκηση των Δραμινών οι οποίες είναι σε προχωρημένο στάδιο.

Σχετικό Περιεχόμενο
Δόξα Δράμας: Έκλεισε Πεταυράκη, πλησιάζει κι ο Πετρόπουλος

Παράλληλα εκτός από την περίπτωση του εν λόγω παίκτη, η οποία θα ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες μέρες όπου και αναμένονται εξελίξεις, η Δόξα αναζητά ακόμα έναν παίκτη για την θέση του τερματοφύλακα έπειτα από εισήγηση του Άγγελου Διγκόζη.

Στο τραπέζι πέρα του πρώην τερματοφύλακα της Λάρισας Γεννάδιου Ξενοδόχοφ, έχουν πέσει ακόμα δύο περιπτώσεις παικτών για την εν λόγω θέση. Ο λόγος για τον πρώην τερματοφύλακα του Πανιωνίου και του Αγροτικού Αστέρα Παναγιώτη Βοσνιάδη, αλλά και για τον Γιάννη Αραμπατζή που τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στην Κέρκυρα.