Επιστροφή Βάντερσον στην Δόξα Δράμας
Ποδοσφαιριστής της Δόξας Δράμας είναι και επίσημα ο Κοστα Βιανα Βάντερσον (Costa Viana Wanderson) από σήμερα το πρωί.
Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός ποδοσφαιριστής έφτασε αργά το βράδυ στην πόλης της Δράμας και σήμερα υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο παρουσία του προέδρου Αναστάσιου Καραγιαννίδη ο οποίος και το υποδέχθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ (φωτο).
Να θυμίσουμε πως ο Βάντερσον επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια καθώς την περίοδο 2011-2012 αγωνίστηκε ως δανεικός από τον Ολυμπιακό με τα ασπρόμαυρα χρώματα στην Α εθνική.
Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε επιτυχίες με την ομάδα μας.
Η αποστολή για τον αυριανό αγώνα κόντρα στον Διαγόρα Ρόδου
Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης ο προπονητής μας Θανάσης Κολιτσιδάκης ανακοίνωσε την αποστολή για τον αυριανό αγώνα με τον Διαγόρα Ρόδου η οποία περιλαμβάνει 23 ποδοσφαιριστές.
Από αυτήν λείπουν οι τραυματίες Κουτσιανικούλης και Μακντόναλτ.
Εκτός αποστολής παρέμειναν και οι Βάντερσον – Ντονασιμέντο των οποίων δεν έχουν έρθει ακόμη οι μπλε κάρτες.
Ηλιάδης, Στεφανάκος, Σπυρόπουλος, Πινδώνης, Κοντος, Μαρινάκης, Φυτόπουλος, Μαυριας, Παπαργυρίου, Κουκολης, Πετρίδης, Μπελεβώνης, Σαμπανίδης, Παρασκευάς, Τάσιος, Παπαιωάννου, Ρουτσης, Αγιώτης, Μπολάκης, Βουγιακλίγια, , Αγγελόπουλος, Μενσά, Χάμοντ
Comment here