«Επτάσφαιρος» ο Πανδραμαϊκός ………………………..

 

ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟ

 

«Επτάσφαιρος» ο Πανδραμαϊκός

 

Επιστροφή στις νίκες με θεαματικό τρόπο για τον Πανδραμαϊκό, που σημείωσε το σκορ της ημέρας.

 

ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ-ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΣ 7-0: Ο αγώνας δεν αντέχει σε κριτική, καθώς ήταν σαφής η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων. Απόλυτα κυρίαρχος ο Πανδραμαϊκός, πήρε άνετη νίκη, εξασφαλίζοντας μεγάλο σκορ από το πρώτο μέρος, σε αγώνα πάντως από τον οποίο δεν μπορεί να βγάλει συμπεράσματα. Από την άλλη μεριά, ο Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου είναι μια ομάδα που συγκροτήθηκε κυριολεκτικά στο «παρά πέντε», ένα βήμα πριν από την οριστική διάλυση. Πέρσι έπαιξε στη Γ΄ εθνική, φέτος όμως έφυγαν όλοι οι παίκτες και έπειτα από ένα διάστημα πλήρους απραξίας, δημιουργήθηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια στους συντελεστές της, διοίκηση, προπονητή και παίκτες, που, σεβόμενοι την ιστορία αυτού του συλλόγου, επωμίστηκαν το βάρος να κατεβούν στην Α΄ κατηγορία, παλεύουν και, εφόσον συνεχίσουν έτσι, μπορούν να τα καταφέρουν. Λιγοστοί φίλαθλοι και των δύο ομάδων παρακολούθησαν τον αγώνα. Χρειάζεται, όμως, περισσότερος κόσμος και στις δύο ομάδες, στον Πανδραμαϊκό για να πετύχει τον στόχο της ανόδου και στον Ξηροπόταμο, ώστε τα παιδιά της ομάδας να αισθανθούν τη συμπαράστασή του.

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ: Με συνοπτικές διαδικασίες ολοκληρώθηκε ο αγώνας, καθώς το ημίχρονο ήταν ήδη 5-0. Στο 3΄ πλασέ του Παπαδόπουλου στο οριζόντιο δοκάρι, στην επαναφορά νέο πλασέ του Μπελμάνι ξανά στο οριζόντιο δοκάρι! Στο 9΄ ο Γιώργος Μπερούκας πλάσαρε, ο τερματοφύλακας δεν συγκράτησε την μπάλα και έγινε το 1-0. Στο 12΄ έπειτα από κόρνερ του Μπερούκα, ο Στέλιος Πατένταλης με κοντινό πλασέ το 2-0. Στο 23΄ συρτό σουτ του Μπερούκα στη «ρίζα» της δοκού και στην επαναφορά ο Κώστας Κυσσίδης από κοντά πέτυχε το 3-0. Στο 27΄ ωραία μπαλιά του Άρμεν στον Νίκο Παπακωνσταντίνου, που με πλασέ πέτυχε το 4-0. Στο 43΄ ήταν η σειρά του Αντώνη Γιαννίκη να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ, στο 57΄ ο Μάριος Μπαμπαλής τροφοδότησε τον Μπελμάνι, που μπήκε στην περιοχή, έδωσε στον Γιώργο Μπερούκα κι εκείνος σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Στο 71΄ ήταν η σειρά του Μπερούκα να δώσει στον Νίκο Παπακωνσταντίνου, που μπήκε στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ, διαμόρφωσε το 7-0. Εύκολο έργο είχε ο διαιτητής Νίκος Σιουμπαράς (Καλοσίδης, Ν. Παρασκευούδης).

ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ: Ηλιάδης, Γιαννίκης, Κυσσίδης, Ρέντος (46΄ Βασιλειάδης), Πατένταλης, Αϊβάζης (46΄ Βασιλειάδης), Μπελμάνι (60΄ Μουχτάρης), Άρμεν, Παπακωνσταντίνου, Παπαδόπουλος (60΄ Υψηλός), Μπερούκας.

ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΣ: Δημόπουλος, Χαρίσκος, Δεμίσης, Βούλτσιος, Κιουμουρτζής, Μαδεμλής (46΄ Χαραλαμπίδης), Στεφανίδης, Φερσιτζίδης, Λεονταρίδης, Αλεξίου, Μήτρεντζης.

 

 

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: Μετά το τέλος της αναμέτρησης, οι δύο προπονητές τόνισαν τα εξής:

ΤΑΚΗΣ ΣΤΑΜΟΓΛΟΥ (Ξηροπόταμος): Συγχαρητήρια στον Πανδραμαϊκό για τη νίκη του. Ήταν ένας άνισος αγώνας, ανάμεσα σε διαφορετικές ομάδες. Από τη μεριά μας θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε κάτι διαφορετικό στη συνέχεια. Εύχομαι στον Πανδραμαϊκό να πετύχει τους στόχους του.

ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΑΖΕΠΙΔΗΣ (Πανδραμαϊκός): Αρχίσαμε πολύ αποφασισμένοι για να φτάσουμε στην επικράτηση. Επιβάλαμε τον ρυθμό μας και πετύχαμε δίκαιη νίκη. Αξίζουν συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, που κράτησαν τη συγκέντρωσή τους σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Θέλω να ευχηθώ στον Ξηροπόταμο καλή συνέχεια και να βρει γρήγορα τον δρόμο του. Πιστεύω πως γίνεται σημαντική προσπάθεια για να στηθεί ένα αξιόλογο σύνολο.