Ηλ. Xατζηελευθερίου: «Θα παίξουμε για την αξιοπρέπεια της Δόξας» ……………

 

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
 
Ηλ. Xατζηελευθερίου: «Θα παίξουμε για την αξιοπρέπεια της Δόξας»

 

Ο νέος πρόεδρος της Δόξα Δράμας, Ηλίας Χατζηελευθερίου μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης για το παιχνίδι της ομάδας του με τον Πανσερραϊκό την Κυριακή,στο οποίο ο Άρης εναποθέτει την τελευταία του ελπίδα για άνοδο στη Φούτμπολ Λιγκ.

«Θα κάνουμε αυτό που είναι αυτονόητο για μία σοβαρή ομάδα. Αν μπαίναμε σε άλλες σκέψεις θα έπρεπε να βοηθήσουμε κι άλλες 6-7 ομάδες που είχαν ανάγκη από βαθμούς. Παίζουμε για το όνομα και την αξιοπρέπεια μας. Κάναμε ότι ήταν το σωστό σε κάθε περίπτωση. Αυτό θα κάνουμε και την Κυριακή. Δεν υπάρχει άλλο περιθώριο», τόνισε αρχικά.

Για το αν υπάρχει κίνητρο για την ομάδα του πλέον, είπε: «Στόχο είχαμε να διασφαλίσουμε την παραμονή. Αυτό συνέβη εδώ και τουλάχιστον 7-8 αγωνιστικές. Η ομάδα παραμένει αξιόμαχη. Μας ενδιαφέρει να είμαστε σοβαροί μέχρι τελευταία στιγμή. Όπως αντιμετωπίσαμε όλα τα παιχνίδια θα αντιμετωπίσουμε κι αυτό. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για τον Πανσερραϊκό., Από την στιγμή που δεν έχουμε βαθμολογικό άγχος δεν έχουμε πρόβλημα. Θα είναι σαν όλα τα άλλα παιχνίδια».

Τέλος, για το ποια ομάδα θα έχει τον πρώτο λόγο στο παιχνίδι, επεσήμανε: «Τον πρώτο λόγο σίγουρα τον έχει ο Πανσερραϊκός. Από τη στιγμή που είναι πρώτος έχει καλύτερη ομάδα από εμάς. Η δική μας η ομάδα όμως έδειξε ότι και με τις τέσσερις ομάδες πάνω από εμάς δεν έχει να ζηλέψει και πολλά από την δυναμική των άλλων ομάδων».

 

Ανδ. Παντζιαράς: «Δεν θα πάμε στις Σέρρες για… τουρισμό»

 

Κάθε άλλο παρά αδιάφορη θα παρουσιαστεί την Κυριακή στις Σέρρες η Δόξα Δράμας σύμφωνα και με τον προπονητή της Ανδρέα Παντζιαρά ο οποίος μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος για τη φετινή πορεία των «μαυραετών» αλλά και για το τελευταίο ματς πρωταθλήματος με τον Πανσερραϊκό. Αναλυτικά το κομμάτι των δηλώσεών του:

«Η Δόξα Δράμας είναι μια ομάδα φέτος η οποία έχει υπερβεί το “ταβάνι” σε όλα τα κομμάτια και το εννοώ. Έχει ξεπεράσει τη λογική σε αυτό που έχει κάνει. Και δεν έχει σημασία με ποιον παίζεις. Όλοι θέλουν να κερδίσουν τη Δόξα και όλοι υπερβάλλουν εαυτούς όταν παίζουν με τη Δόξα. Η Δόξα δεν ήταν αδιάφορη σε κανένα ματς φέτος και παίζει για την αξιοπρέπειά της. Το ίδιο θα κάνουμε και μέσα στον Πανσερραϊκό, ένα ματς στο οποίο δεν πρέπει να περάσει από κανενός το μυαλό ότι η Δόξα θα πάει και θα κάνει… τουρισμό. Θα πάμε για να διεκδικήσουμε και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι».

 

 

 

 

 

.