ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ 4 – 0

 

 

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ  4 – 0
 
Πιο άνετα απ’ ότι περίμενε

 

Ένα παιχνίδι στο οποίο και οι δύο ήθελαν να διεκδικήσουν τους τρεις βαθμούς, έγινε στο δημοτικό στάδιο των Αμπελοκήπων, όπου ο τοπικός Ηρακλής νίκησε με το ευρύ σκορ 4-0, τον αποδυναμωμένο Έβρο Σουφλίου πολύ πιο άνετα απ’ ότι περίμενε, «καθαρίζοντας» ουσιαστικά την υπόθεση στο πρώτο ημίχρονο.

Έτσι στο 16’ ο Χαψάς με πλασέ μέσα από την περιοχή κάνει το 1-0, στο 26΄από εκτέλεση κόρνερ των γηπεδούχων ο Βόσδου με κεφαλιά έκανε το 2-0, στο 42’ Ο Σαπιασβίλι μετά από ατομική ενέργεια και σουτ κάνει το 3-0. Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε και έτσι στο 78’ και πάλι από εκτέλεση κόρνερ ο Παωαγιωτίδης με κεφαλιά έκανε το τελικό 4-0.

Διαιτήτευσαν οι κ.κ. Γεωργιτσόπουλος, Τσακίρης, Κουβαλάκης (ΕΠΣ Δράμας).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Ν. Παπανώτας): Ζιάκκας, Βόσδου (57’ Κραγιόπουλος), Σκέμπης, Παπαδόπουλος, Παναγιωτίδης, Παπαδημητρίου (46’ Καραπέτρου), Φωτιάδης (81’ Βοσνιάδης), Σάρρος, Χαψάς, Σαπιασβίλι, Μαυρίδης.

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Δ. Χατνάκης): Μπινόπουλος, Κουτσούλας (84’ Φακίτσας), Πετκίδης, Χατζάκος, Λειβαδιώτης, Δραγανίδης, Μεμέτ Εμρέ, Ναθαναηλίδης (85’ Χιζανασβίλι), Μετρίκας (85’ Αντωνιάδης), Ευφραιμίδης, Ζυγκερίδης.