ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ 0 – 1

 

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ  0 – 1
 
Το ήθελαν πιο πολύ οι φιλοξενούμενοι

 

Πολύτιμη νίκη πέτυχε ο Εορδαϊκός με σκορ 0-1 μέσα στους Αμπελόκηπους που τον κατά σταθερά στην προνομιούχο θέση που τον διατηρεί στην κατηγορία, απέναντι σ’ έναν αδιάφορο βαθμολογικά αντίπαλο.

Μοιρασμένο το πρώτο εικοσάλεπτο, στο 20’ σουτ του Μπίκου φεύγει άουτ, στο 23’ σουτ του Βόσδου αποκρούει ο Χρυσοστομίδης, 25’ νέο σουτ από τον Σαμανίδη, νέα απόκρουση από τον Χρυσοστομίδη, 27’ Σουτ από τον βαρ΄ψτση πάλι σταματάει στον Χρυσοστομίδη, Στο 42΄Απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπλιζνιάκοφ καταλήγει στο κάθετο δοκάρι του Γκεμίσογλου.

Πιο δυνατά ξεκίνησε στην επανάληψη ο Εορδαϊκός θέλοντας τη νίκη, στο 62’ από σέντρα του Μαυροματίδη, ο Κραγιόπουλος στην προσπάθεια να αποκρούσει στέλνει την μπάλα στην εστία του Γκεμίσογλου και κάνει το 0-1 και στο 89’ αποβάλλεται μα κόκκινη κάρτα ο Καραπέτρος γιατί σταμάτησε παίκτη του Εορδαϊκού που ήταν σε προφανή θέση για να πετύχει τέρμα.

Διαιτήτευσαν οι κ.κ. Παυλίδης (ΕΠΣ Ημαθίας), Ζέρβας (ΕΠΣ Πιερίας), Χρυσάνης (ΕΠΣ Ημαθίας).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Ν. Παπανώτας): Γκεμίσογλου, Καραπέτρος, Σαμανίδης, Κίτσιος, Ιωαννίδης, Ξεπαπαδέας (86’ Χαψάς), Τσεκερίδης, Δημητρακόπουλος, Κραγιόπουλος, Βόσδου (60’ Σάρρος), Βαρώτσης.

ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ (Α, Αλεξίου): Χρυσοστομίδης, Πασχαλίδης, Λι΄μης, Σαββίδης, Χαραλαμπίδης Μ., Μπίκος, Κουλίδης, Μαυροματίδης, Μπλιζνιάκοφ (82’ Ναθαναηλίδης), Χαραλαμπίδης Θ. (74’ Αμπατζίδης), Γιόνδης (90’ Κωστικίδης).