ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ 1 – 1

 

 

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ  1 – 1
 
Σταύρωσαν τα ξίφη τους

 

Χωρίς νικητή και με το σκορ να μένει στο 1-1, ολοκληρώθηκε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον Ηρακλή Αμπελοκήπων και τον Καμπανιακό, με τους γηπεδούχους να έχουν πολλά παράπονα από τον διαιτητή κ. Δημητριάδη, όταν στην φάση ποτ έδωσε πέναλτι για χέρι στον Παναδιωτίδη, η μπάλα είχε αποκρουστεί από το πρόσωπό του.

Οι κυριότερες φάσεις

4’ Εκτέλεση κόρνερ από τον Σάρρο ο Ρακαβίνας στην προσπάθεια να αποκρούσει έστειλε την μπάλα στην εστία του Καμπανιακού κάνοντας το 1-0.

18’ Δυνατό σουτ από τον Ζυγκερίδη η μπάλα αποκρούετια από το δοκάρι του Κηπουρού.

72’ Σουτ για τους φιλοξενούμενους, η μπάλα στο πρόσωπο του Παναγιωτίδη, ο διαιτητής δείχνει την άσπρη βούλα, το πέναλτι εκτελεί ο Χρήστου και κάνει το 1-1, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Διαιτήτευσαν οι κ. κ. Δημητριάδης (Χαλκιδικής), Δεμερτζής, Κουπαράνη (Πέλλας).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Ν. Παπανώτας): Παπαθανασίου, Σκέμπης, Παπαϊωάννου, Μπάρμπας, Παναγιωτίδης, Παπαδημητρίου, Ζυγκερίδης (69’ Χαψάς), Σάρρος (90’ Σιαπανίδης), Χιονίδης, Λιόνης.

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Ν. Βαμβακούλας): Κηπουρός, Παπάζης, Αλμπάνης, Δουρμούζης (46’ Χρήστου), Ρακαβίνας, Πετρούσης, Μπάλιος (55’ Φρουτζίου), Γαβανάς (75’ Αθανασιάδης), Πάλλας, Κουντουράς, Σαρρίδης.