ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ: Παρελθόν ο Υφαντίδης

 

 

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ: Παρελθόν ο Λεωνίδας Υφαντίδης

 

Μετά και το νέο άτυχο αποτέλεσμα και μάλιστα στις καθυστερήσεις μέσα στην Κοζάνη ο προπονητής του Ηρακλή Αμπελοκήπων Λεωνίδας Υφαντίδης υπέβαλε την παραίτηση του «για να βοηθήσει την ομάδα» όπως τόνισε ο ίδιος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο έμπειρος προπονητής συζήτησε με τον πρόεδρο Γιάννη Ζαντόπουλο και αποφάσισαν από κοινού την λύση της συνεργασίας.

Σε επικοινωνία με τον Γιάννη Ζαντόπουλο μας είπε: «Ευχαριστούμε θερμά τον Λεωνίδα Υφαντίδη για την συνεργασία που είχαμε και θεωρούμε ότι είναι φίλος της ομάδας. Του ευχόμαστε ότι καλύτερο σε ότι και αν αποφασίσει»

 

Ανέλαβε ο Νίκος Παπανώτας

 

Ο Παπανώτας στον Ηρακλή Αμπελοκήπων

 

Άμεση ήταν η λύση από την διοίκηση του Ηρακλή Αμπελοκήπων, καθώς βρίσκονταν σε συνεχής επαφές για τον αντικαταστάτη του Λεωνίδα Υφαντίδη. Μετά λοιπόν από συντονισμένες ενέργειες επήλθε συμφωνία με τον γνωστό προπονητή Νίκο Παπανώτα.

 

Το βιογραφικό του

 

Γεννήθηκε στις 14-01-1968 στη Βέροια.

Είναι παντρεμένος και πατέρας 2 παιδιών.

Απόφοιτος του Α.Τ.Ε.Ι. Διοίκησης και Οικονομίας και υπάλληλος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους.

Κάτοχος πτυχίου UEFA Α΄.

Αγωνίστηκε στη ΑΕ Ποντίων, τον Αετό Σκύδρας, στην Κοζάνη, στην Αλεξάνδρεια στην Βέροια και στον Μ. Αλέξανδρο Καλοχωρίου.

Το προπονητικό του ξεκίνημα έγινε το 1992 στον Α.Ο. Σύμης Δωδεκανήσου κατακτώντας τον 1ο του τίτλο.

Διετέλεσε προπονητής από το 2005 και για 6 συνεχόμενα χρόνια στην Νίκη Αγκαθιάς, κατακτώντας 3 τίτλους και διατηρώντας την Νίκη στην Δ΄ Εθνική.

Συνέχισε το 2012 στον Ολυμπιακό Κυμίνων στην Δ΄ Εθνική κατακτώντας και τον τίτλο του Κυπέλλου της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Την περίοδο 2013  κατέκτησε  με  τα  Λευκάδια  την  άνοδο  στην  Γ’ εθνική  όπως  και  το  2014  την  άνετη  παραμονή  στην Γ’ εθνική .

Την περίοδο 2014-2015  εργάστηκε  στην  Θύελλα  Φιλώτα  στον  1ο όμιλο  της  Γ’  Εθνικής  έχοντας  μια  σταθερά  καλή  πορεία .

Τον Αύγουστο του 2014 έγινε κάτοχος του πτυχίου UEFA PRO.