Η Γ’ Εθνική περιμένει τη………. Football League

Η Γ’ Εθνική περιμένει τη… Football League

 

Έτοιμος είναι ο χάρτης της Γ’ Εθνικής για τη σεζόν 2015-16, καθώς ολοκληρώθηκε η δήλωση συμμετοχών, με λιγοστές απώλειες, που έχουν αιτία. Ετσι, την ώρα που στις επαγγελματικές κατηγορίες υπάρχουν ακόμα… ερωτηματικά για τις ομάδες που θα συμμετέχουν, η Επιτροπή Γ’ Εθνικής έχει έτοιμα τα πλάνα της με εκκρεμότητα τους περσινούς δευτεραθλητές. Βέβαια, οι Άρης, ΑΕ Καραϊσκάκης, Παναργειακός και Κηφισιά δήλωσαν συμμετοχή στη Γ’ Εθνική, αλλά με… αστερίσκο, σε περίπτωση που καταφέρουν να πάρουν το εισιτήριο στη Football League.

 

Την ίδια ώρα, οι ομάδες που υποβιβάστηκαν από τα πλέι άουτ της Football League, ενημέρωσαν πως θα δηλώσουν συμμετοχή, αφότου επικυρωθεί η βαθμολογία της περασμένης σεζόν. Ετσι, τις επόμενες μέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο, με τη Football League να καλείται να πάρει αποφάσεις για το νέο της πρωτάθλημα και το ποιες ομάδες θα συμμετέχουν.

 

Από τις ομάδες που είχαν δικαίωμα να συμμετέχουν, δεν δήλωσαν συμμετοχή ο Ηρακλής Ψαχνών, αλλά και ο Ζακυνθιακός. Παράλληλα, οι Νίκη Βόλου, Πύρασος και Ρήγας Φεραίος δήλωσαν συμμετοχή μέσω… ΕΠΣ Λάρισας, μιας και η ΕΠΣ Θεσσαλίας έχει τεθεί εκτός ΕΠΟ. Στο σημερινό ΔΣ της Ομοσπονδίας η Επιτροπή Γ’ Εθνικής θα παραθέσει τα πλάνα της για το νέο πρωτάθλημα, ελπίζοντας να λάβει απαντήσεις για τις προθέσεις της Football League.

 

Η κλήρωση για τη νέα σεζόν θα γίνει κανονικά στις 19 Αυγούστου στα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή, ενώ η σέντρα έχει οριστεί για τις 6 Σεπτεμβρίου.