ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ : Αντέχει και συνεχίζει χωρίς τον….

 

ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ
 
Αντέχει και συνεχίζει χωρίς τον Β. Παπαδόπουλο

 

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης, στο  παλιό Δημαρχείο του Φιλώτα,  η γενική συνέλευση που κάλεσε έκτακτα η διοίκηση της Θύελλας.

Βασικό θέμα της συζήτησης ήταν,  αν τελικά αντέχει ο σύλλογος να συνεχίσει στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Η Ανακοίνωση της ομάδας  στην σελίδα της στο διαδίκτυο

«Η Γενική συνέλευση έλαβε τέλος. Η ΘΎΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ συνεχίζει στην Γ ΕΘΝΙΚΉ κατηγορία. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς που θέλησαν να είναι στην ομάδα δίπλα και να βοηθήσουν.

Θέλουμε περισσότερη στήριξη απ όλους.

Θέλουμε να είστε δίπλα στην ομάδα».

 

Τέλος ο Β. Παπαδόπουλος, ο Β. Σαμαράς την ευθύνη

 

Όπως υπήρχαν πληροφορίες για παραίτηση του Β. Παπαδόπουλου, σήμερα υπήρξε νέα συνάντηση με τον έμπειρο τεχνικό και τη διοίκηση και συμφωνήθηκε από κοινού λήξη της συνεργασίας.

Η Ανακοίνωση της Θύελλας: «Την παραίτησή του δήλωσε σήμερα ο Βασίλης Παπαδόπουλος για προσωπικούς λόγους από την ομάδα μας ή οποία έγινε δεκτή. Τον ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για όλα όσα έκανε στην ομάδα και για την υπομονή που έδειξε δουλεύοντας με παιδιά ηλικίας 16-22 χρονών.

Καλή επιτυχία σε ότι κάνεις με υγεία».

* Ο Βασίλης Παπαδόπουλος ήταν ο ένας από τους δύο προπονητές που δεν είχαν φύγει από την αρχή του πρωταθλήματος. Ο άλλος είναι ο Νίκος Αναστόπουλος του Άρη.

 

Ο Βασίλης Σαμαράς στο «τιμόνι»

 

Η Θύελλα θα συνεχίσει να αγωνίζεται  και στο τιμόνι θα είναι ο βοηθός προπονητή Χάρης Σαμαράς που ξεκίνησε πέρυσι με την ομάδα στις ακαδημίες και φέτος ήταν βοηθός του Βασίλη Παπαδόπουλου.