ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ – ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ 2 0

 

ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ – ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ  2 – 0

 

Σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι για τη συνέχεια ο Εορδαϊκός γνώρισε την ήττα στο γειτονικό Φιλώτα με 2-0, αλλά έχει φριχτά παράπονα από τη διαιτησία του κ. Μελτζανίδη από τη Σ.Δ. Ημαθίας που τον άφησε με 9 παίκτες και έδωσε 2 πέναλτι εις βάρος του.

Ακόμα ο διαιτητής φόρτωσε με πολλές κίτρινες τους παίκτες του Εορδαϊκού με αποτέλεσμα να τον αποδεκατίσει για τη συνέχεια.

Ο επίσημος Εορδαϊκός έχει πολλά παράπονα από το διαιτητή ο οποίος με τα σφυρίγματα του έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του αποτελέσματος.

Στο 5ο ο Μπλιζνάκοφ δέχτηκε πολύ σκληρό μαρκάρισμα (το σχίστηκε το παπούτσι) αλλά αντί να δει κίτρινη ο αντίπαλος του την είδε ο ίδιος.

Στην πρώτη αποβολή ο Κλάζογλου κοντραρίστηκε με τον επιθετικό του Φιλώτα ο οποίος έπεσε με το διαιτητή να δίνει όχι μόνο πέναλτι αλλά και κόκκινη.

Σε γενικές γραμμές η διαιτησία ήταν πολύ εχθρική για τον Εορδαϊκό σε ένα παιχνίδι που έγινε κάτω από καταρρακτώδη βροχή και με το Φιλώτα να παίζει με ιδιαίτερο πάθος μήπως και προλάβει.

Το 1-0 έκανε ο Στεφανιδης με πέναλτι στο 37ο (χέρι του Μπίκου) και στο 60ο το  2-0 ο Γ. Μπαστάνης πάλι με πέναλτι στο οποίο αποβλήθηκε ο Κλάζογλου. Στο 68ο δεύτερη κόκκινη για τον Εορδαϊκό στον Περπερίδη επειδή απώθησε αντίπαλο.

Διαιτήτευσαν οι κ.κ. Μελτζανίδης (Ημαθίας), Δεμερτζής, Δέλλιος (Πέλλας).

ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ (Γ. Τζόλας): Κοντογουλίδης Α., Σουλιωτης, Κοντογουλίδης Δ. (52’ Σέχι), Γιακουμής, Τακίδης, Παπαγεωργίου, Θεοδουλίδης, Ελευθεριάδης (75’ Βαφειάδης), Μπαστάνης Γ. (63’ Παναγιωτίδης), Στεφανίδης, Μπαστάνης Θ.

ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ (Α. Αλεξίου): Περπερίδης, Κλάζογλου, Λιάμης, Πασχαλίδης, Σαββίδης, Κουλίδης, Μπίκος (68’ Χρυσοστομίδης), Μαυροματίδης, Μπλιζνάκοφ (63’ Αμαραντίδης), Χαραλαμπίδης (52’ Ιωαννίδης), Αμπατζίδης.