ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ – ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ 0 – 2 Θύελλα ήταν ο Νέστος

 

 

ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ – ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ  0 – 2
 
Θύελλα ήταν ο Νέστος

 

Ο Νέστος κράτησε το απόλυτο μετά την 3η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Ταξίδεψε στον Φιλώτα για την κόντρα με την τοπική Θύελλα, ήταν καλύτερος και πήρε το «διπλό» με 0-2. Αξίζει να σημειώσουμε πως ήταν η δεύτερη εκτός έδρας νίκη για την ομάδα του Γ. Ισπυρλίδη που κάνει ονειρικό ξεκίνημα στη σεζόν.

Οι υπεύθυνοι πάντως του συλλόγου κρατούν χαμηλό προφίλ καθώς την ερχόμενη Τετάρτη 14/10 υπάρχει νέο εκτός έδρας ματς με τη Δόξα στην Δράμα στην εμβόλιμη 4η αγωνιστική.

Οι φάσεις

Νωρίς-νωρίς σημειώθηκαν τα γκολ στον Φιλώτα. Στο 15’ ο Ζγκούρι με σουτ έκανε το 0-1. Στο 19’ με εκτέλεση φάουλ του Χασάνογλου έξω από την περιοχή έγινε το 0-2. Αρκετές ήταν οι ευκαιρίες που δημιούργησε ο Νέστος στη διάρκεια του αγώνα όμως οι παίκτες του δεν κατάφεραν να  βρουν στόχο.

Διαιτήτευσαν οι κ. κ. Στυλιανός, Τζάνης και Μανούρας (Τρικάλων).

ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ (Β. Παπαδόπουλος): Γκέλης, Σπηλιώτης, Γεωργόπουλος, Πάλα Γκρίτι (85’ Σέχι), Τακίδης, Παπαγεωργίου, Θεοδουλίδης (66’ Γιαννούλης), Ελευθεριάδης, Ιορδανίδης, Στεφανίδης, Μπασμάνης (66’ Βαφειάδης).

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ (Γ. Ισπυρλίδης): Καραβελίδης, Παυλακάκης (89’ Νίκου), Μπουλγούρας, Σεφερίδης, Χασάνογλου, Μκτσιάν, Παπαδάτος, Γκατζολάρι, Δεσύλλας (65’ Στέρεφ), Κούτεφ (71’ Λαζαρίδης), Ζγκούρι.