ΙΣΟΠΑΛΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ ΦΤΕΛΙΑΣ

 

 

 

 

ΙΣΟΠΑΛΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ

Ισόπαλος  με το ευρύ 3-3 αναδείχτηκε ο ΑΡΗΣ  στο πρώτο φιλικό παιχνίδι που έδωσε στα πλαίσια της προετοιμασίας την Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015  με αντίπαλο την πολύ καλή ομάδα του ΗΡΑΚΛΗ  Αδριανής, στο δημοτικό γήπεδο Φτελιάς. Τόσο ο κ. Κουλαουζίδης προπονητής του Ηρακλή όσο  και  ο κ. Παπαδόπουλος είχαν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν  όλους τους παίκτες που έχουν στην διάθεση τους και να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα. Βέβαια ακόμη οι ομάδες βρίσκονται στην αρχή της προετοιμασίας  και οι προπονητές προσπαθούν να διαμορφώσουν το καλύτερο δυνατό σχήμα για την έναρξη του πρωταθλήματος. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 15΄λεπτό ο Βασιλειάδης με ωραία προσπάθεια  έκανε το 0-1.  Στο 20΄λεπτό ο Τέλλος εκμεταλλεύεται λάθος της άμυνας από δεξιά, κλέβει την μπάλα και μέσα από την περιοχή με δυνατό σουτ κάνει το 0-2.   Στο 52΄ο Γιαννακόπουλος από αριστερά σε μια ωραία προσπάθεια αφού απέφυγε δύο αντιπάλους από αριστερά, προλαβαίνει την έξοδο του τερματοφύλακα και με πλασσε κάνει το 0-3.  Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και στο 70΄λεπτό ο Φερσιζίδης Γιώργος με καλή προσπάθεια από δεξιά αποφεύγει τον τερματοφύλακα πλασάρει η μπάλα βρίσκει το δεξί κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά ο «πανούργος» Μίλο που πάντα καραδοκεί σε τέτοιες στιγμές, με πλασσε στην αριστερή γωνία μειώνει το σκορ σε 1-3. Στο 80΄λεπτό ο μικρός Κεσίδης με ωραία κάθετη πάσα βρίσκει τον Μίλο στο ύψος της περιοχής ο οποίος με αριστοτεχνικό σουτ μειώνει σε 2-3. Στο 82΄λεπτό ο Μίλο  από αριστερά σε μια  ωραία αντεπίθεση αφού περνά δύο αντιπάλους βγάζει την παράλληλη στην περιοχή και ο Φερσιζίδης Γ. σε κενή εστία διαμορφώνει το τελικό 3-3. Στο 85΄ κεφαλιά του Μίλο από καλή θέση η μπάλα βρίσκει το δεξί κάθετο δοκάρι.   

Τάσος Κουλαουζίδης :Είμαστε σε προετοιμασία, όλα  τα παιδιά έδειξαν διάθεση και θέληση να παίξουν ποδόσφαιρο, στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι στο δεύτερο έγιναν πολλές αλλαγές και γι αυτό έγινε το 3-3. Φέτος με τις μεταγραφές που έγιναν αλλά και αυτές πουν θα γίνουν πιστεύω ότι θα είμαστε μία από τις ομάδες που θα ανέβουμε κατηγορία. Χρειάζεται υπομονή και πολύ προσπάθεια από όλους μας.

Κυριάκος Παπαδόπουλος : Ήταν το  πρώτο φιλικό για εμάς, λείπουν αρκετοί παίκτες, ξεκινήσαμε πολύ νωθρά το παιχνίδι, με αρκετά λάθη, η αμυντική μας λειτουργία δεν ήταν η καλύτερη δυνατή, στην πορεία βελτιωθήκαμε, παίξαμε ένα δεύτερο ημίχρονο καλύτερο . Θέλει πολύ δουλειά και προσπάθεια την οποία θα κάνουμε και θα πάμε πολύ καλύτερα στην συνέχεια .Συγχαρητήρια στην Αδριανή και σε  όλα τα παιδιά που προσπάθησαν για το καλύτερο.

Γιάννης Καραβάς